Kia Internationale Wegenhulpgarantie

Elke nieuwe Kia wordt geleverd met 7 jaar garantie. Die lange garantieduur is uniek en zegt alles over het vertrouwen in de kwaliteit van ons merk. Toch kan het een keer gebeuren, door mechanische of elektronische pech, dat u met uw Kia strandt. In dat geval helpen zij u graag weer op weg met een tweede unieke service: de Kia Internationale Wegenhulpgarantie.

Geeft u uw Kia elk jaar zijn periodieke onderhoud? Dan krijgt u de KIW BASIS dekking van ons GRATIS. Wilt u deze dekking uitbreiden naar KIW PLUS? Dan betaalt u i.p.v. de landelijke € 24,95, bij ons slechts € 14,95. Gaat u liever voor de PRO dekking? Dan betaalt u i.p.v. de landelijke € 34,95, bij ons € 24,95.

Een service die Autobedrijf Braber graag aanbiedt, aan onze gewaardeerde klant!

K.I.W. PLUS

Bij de Plus-dekking krijg je pechhulp in Nederland inclusief je eigen woonplaats. Dus ook gewoon bij u voor de deur. Bij Autobedrijf Braber kost deze dekking € 14,95.

K.I.W. PRO

Deze dekking geldt voor Nederland én de rest van Europa. U kunt bovendien terugvallen op de uitgebreide dekking die je helpt bij ongemakken zoals de verkeerde brandstof getankt, leeg accupakket (bij een EV) of als je sleutel achterblijft in een afgesloten auto. Bij Autobedrijf Braber kost deze uitgebreide dekking € 24,95.

Telefoonnummers Kia Internationale Wegenhulp

U kunt 24 uur per dag en 7 dagen per week, rekenen op wegenhulpservice in Nederland en de rest van Europa. Bel de Kia Internationale Wegenhulpgarantie:

Nederland: 0888 – 542 542
vanuit het Buitenland: 0031 – 888 542 542

AutoBraber

Uw Kia is in de beste handen bij ons als Kia Dealer. De Kia monteurs hebben u eenmaal het meeste verstand van uw Kia. Vakmensen die een gerichte opleiding hebben gevolgd om exact te doen wat voor uw auto van belang is. Met gebruik van originele Kia-onderdelen met 2 jaar garantie. En dat alles tegen een scherpe prijs!

Profiteer van verrassende voordelen

✔   Transparante reparatie- en onderhoudsprijzen
✔   Vakkundige monteurs
✔   Speciale diagnose apparatuur speciaal voor jouw Kia
✔   Originele Kia-onderdelen met 2 jaar garantie

Onderhoud op maat

Onze service-adviseurs bekijken samen met u welk onderhoud het beste past bij uw rijgedrag, het aantal kilometers dat u per jaar rijdt en de onderhoudsinterval van uw Kia. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat uw Kia voldoet aan het voorgeschreven onderhoud, zonder te veel te betalen.

Wilt u een onderhoudsofferte opvragen, een werkplaatsafspraak maken of informatie over uw Kia opvragen?

 

Contact

  • Wij gaan ten allen tijde discreet met uw persoonlijke gegevens om. Bij voorbaat dank voor uw reactie.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

HomeKiaWerkplaatsactiesKia Internationale Wegenhulpgarantie