Ons team staat elke dag met veel passie voor u klaar!
Autobedrijf Braber

Kia Internationale Wegenhulpgarantie

De Kia Internationale Wegenhulpgarantie (K.I.W.) is een garantie voor mobiliteit. Altijd en overal. Dankzij deze service kunt u, 24 uur per dag en 7 dagen per week, rekenen op pechhulpverlening in Nederland en de rest van Europa. Ook op vakantie.

Elke nieuwe Kia wordt geleverd met 7 jaar garantie. Die lange garantieduur is uniek en zegt alles over het vertrouwen in de kwaliteit van ons merk. Toch kan het een keer gebeuren, door mechanische of elektronische pech, dat u met uw Kia strandt. In dat geval helpen zij u graag weer op weg met een tweede unieke service: de Kia Internationale Wegenhulpgarantie.

Na aankoop van uw Kia krijgt u 3 jaar gratis K.I.W. indien u elk jaar bij ons langskomt (Kia Dealer of Kia reparateur), om uw K.I.W. te verlengen en een nieuwe MijnKia Onderhoudskaart op te halen. Ook na die 3 jaar kan de K.I.W. jaarlijks verlengd worden bij het laten uitvoeren van een onderhoudsbeurt.

U kunt kiezen tussen een K.I.W. Basisdekking of Uitgebreide dekking. Bij de Uitgebreide dekking wordt u ook geholpen, indien:

✔   U met een lege tank stil staat
✔   U de verkeerde brandstof heeft getankt
✔   U de sleutels in de auto heeft laten zitten of u uw

Dit is niet het geval bij de Basisdekking. De Basisdekking is gratis indien u aan bovenstaande voorwaarden voldoet. De kosten van de Uitgebreide dekking bedragen € 9,95 per jaar. Ook optioneel is de volledige pechhulp voor uw aanhangwagen of caravan met de separate aanhangerdekking. Deze sluit u af vanaf € 19,95 per jaar. Vraag onze service-adviseurs voor meer informatie.

AutoBraber

Uw Kia is in de beste handen bij ons als Kia Dealer. De Kia monteurs hebben u eenmaal het meeste verstand van uw Kia. Vakmensen die een gerichte opleiding hebben gevolgd om exact te doen wat voor uw auto van belang is. Met gebruik van originele Kia-onderdelen met 2 jaar garantie. En dat alles tegen een scherpe prijs!

Profiteer van verrassende voordelen

✔   Transparante reparatie- en onderhoudsprijzen
✔   Vakkundige monteurs
✔   Speciale diagnose apparatuur speciaal voor jouw Kia
✔   Originele Kia-onderdelen met 2 jaar garantie

Onderhoud op maat

Onze service-adviseurs bekijken samen met u welk onderhoud het beste past bij uw rijgedrag, het aantal kilometers dat u per jaar rijdt en de onderhoudsinterval van uw Kia. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat uw Kia voldoet aan het voorgeschreven onderhoud, zonder te veel te betalen.

Wilt u een onderhoudsofferte opvragen, een werkplaatsafspraak maken of informatie over uw Kia opvragen?

 

Contact

  • Wij gaan ten allen tijde discreet met uw persoonlijke gegevens om. Bij voorbaat dank voor uw reactie.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

HomeKiaWerkplaatsactiesKia Internationale Wegenhulpgarantie