Ons team staat elke dag met veel passie voor u klaar!
Autobedrijf Braber

Private Lease We helpen u graag

Bent u op zoek naar een nieuwe auto, maar heeft u liever geen onverwachte kosten?

Bij Autobedrijf Braber heeft een u ruim aanbod aan Private Lease modellen. We helpen u graag bij uw keuze en kunnen u alles vertellen over deze vorm van privé lease.

Wat is Private Lease?

Iedereen kent zakelijk leasen, maar ook privé leasen wordt steeds populairder in Nederland. Private lease houdt in dat u de auto privé huurt voor een langere periode. U betaalt een vast maandbedrag en u kunt rijden in de auto van uw keuze, zonder dat deze van u is. U sluit een contract af bij een aanbieder wat kan variëren van periode van contract. Hierin staat dat de aanbieder verantwoordelijk is voor het onderhoud, de verzekering, de pechhulp en meer. U hoeft de auto alleen nog maar te tanken! Private lease biedt mooie voordelen waardoor het steeds populairder wordt.

Waarom Private Lease?

Het grootste voordeel is het overzicht van de kosten. Nooit geen onverwachte kosten meer, alleen het vaste maandbedrag. Ook is er geen grote investering nodig om gebruik te maken van een nieuwe auto, gezien u er geen hoeft te kopen. Aan het einde van het contract levert u de auto in en u hoeft zich geen zorgen te maken over inruilwaarde of verkoop. Door deze voordelen is deze vorm van leasen volop in ontwikkeling en een zeer interessant alternatief voor zelf kopen.

 

HomePrivate Lease