In één keer klaar voor de toekomst
Kia Thuis laden

Kia Thuis laden In één keer klaar voor de toekomst

Ontdek het Kia Charge all-in-one thuislaadpakket

Om uw auto thuis op te laden, heeft het all-in-one thuislaadpakket van Kia Charge alles wat u nodig heeft: een slim thuislaadstation van een bekend topmerk, volledige installatie en 24/7 ondersteuning. Na installatie bespaart u direct op de laadkosten en helpt Kia u het beste uit uw laadpunt te halen. Ook in de toekomst.

Klaar voor de toekomst van thuis laden

Alle thuislaadpakketten van Kia Charge hebben een slim laadpunt van het bekende topmerk Zaptec. Dynamic Load Balancing wordt standaard geleverd met het laadpunt. Zo zorgt Kia ervoor dat u het beste uit uw netaansluiting haalt. Bovendien houdt u controle over uw laadpunt met de laadpuntbeheerservice van Kia.

Kia Thuis laden

Thuislaadadvies op maat

De Kia experts helpen graag bij het kiezen van het juiste thuislaadstation voor uw situatie en behoeften. Ze gebruiken alleen de nieuwste technologie voor slim thuisladen en gebruiken alleen apparatuur van bekende topmerken. Met een paar eenvoudige vragen kunnen ze u vertellen welk thuislaadstation het beste is voor u en kunnen ze bepalen of er extra werk nodig is. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Is er meerwerk nodig? Geen probleem. Kia biedt meerwerkpakketten aan om de installatie zo eenvoudig mogelijk te maken. Is er meer graafwerk nodig, wilt u uw laadpunt op standvoet of wilt u een verzwaring van uw meterkast naar 3-fase? We zijn bereid u te helpen bij de inventarisatie. Of stel zelf uw installatie pakket stapsgewijs samen middels de online tool van Kia:

HomeKiaKia Thuis laden