Maak nu online een afspraak in onze werkplaats.
Autobedrijf Braber

Camperonderhoud Uw specialist in camperonderhoud

Autobedrijf Braber.. Het adres voor het gehele camperonderhoud!

Een goed onderhouden camper zorgt ervoor dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Bij Autobedrijf Braber kunt u terecht voor het gehele camperonderhoud! Deze controles, keuringen, reparaties of het onderhoud voeren wij uit volgens de BOVAG-richtlijnen.

  • Onderhoud & APK
  • Campercheck
  • Gaskeuring
  • Schadeherstel
  • Op -en inbouwen van accessoires en losse verkoop van onderdelen

Onderhoud & APK

Als kampeerder wil je kunnen vertrouwen op je camper. Daarom is het tijdig uitvoeren van de APK keuring en het onderhoud een aanrader. Zo kunt u met een goed en veilig gevoel de weg op!

Campercheck

Bij de caravancheck controleren wij uw camper op verschillende punten. Denk aan het chassis; veersysteem, opbouw, verlichting etc. Maar ook de opbouw, het elektra, het gas, de banden en een globale vochtmeting horen bij deze check.

Deze campercheck is een aanvulling op de APK dat periodiek uitgevoerd moet worden. Voor beide kunt u bij ons terecht. Daarnaast is deze check ook goed te combineren met klein of groot onderhoud.

Gaskeuring

Bij de APK keuring worden naast het hoofdbrandstofsysteem ook andere brandstofsystemen gecontroleerd. Bijvoorbeeld de gasinstallatie voor huishoudelijke toepassing in uw camper. Deze wordt gecontroleerd op lekkage en beschadiging van de drukhouder(s).

In onder andere Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland is een 2-jaarlijkse G607 gaskeuring verplicht. Er zijn ook campings waar er naar deze gaskeuring wordt gevraagd.

Schadeherstel

Bent u tegen een paaltje gereden? Of heeft uw luifel windschade? Dan wilt u natuurlijk dat de schade zo snel mogelijk en vakkundig hersteld wordt. Belt u 1 van onze werkplaatsadviseurs? Zij helpen u graag verder 0318-616047.

Op -en inbouwen van accessoires en losse verkoop van onderdelen 

Wilt u sensoren laten monteren, een fietsenrek op uw camper laten plaatsen? Bij Autobedrijf Braber kunt u terecht voor het op -en inbouwen van alle accessoires. Ook losse verkoop van bijvoorbeeld banden of een accu is geen probleem. We helpen u graag verder.

Heeft u een vraag?

Neem contact op via onderstaand formulier. U kunt ons ook telefonisch bereiken: 0318-616047.

Direct contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

 

 

HomeCamperonderhoud