Maak nu online een afspraak in onze werkplaats.
Autobedrijf Braber

Camperonderhoud Uw specialist in camperonderhoud

Autobedrijf Braber.. Het adres voor het gehele camperonderhoud!

Een goed onderhouden camper zorgt ervoor dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Bij Autobedrijf Braber kunt u terecht voor het gehele camperonderhoud! Deze controles, keuringen, reparaties of het onderhoud voeren wij uit volgens de BOVAG-richtlijnen.

  • Onderhoud & APK
  • Campercheck
  • Gaskeuring
  • Op -en inbouwen van accessoires en losse verkoop van onderdelen
  • Schadeherstel
Camperonderhoud

Onderhoud & APK

Als kampeerder wil je kunnen vertrouwen op je camper. Daarom is het tijdig uitvoeren van de APK keuring en het onderhoud een aanrader. Zo kunt u met een goed en veilig gevoel de weg op!


Campercheck

Bij de campercheck controleren wij uw camper op verschillende punten. Denk aan het chassis; veersysteem, opbouw, verlichting etc. Maar ook de opbouw, het elektra, het gas, de banden en een globale vochtmeting horen bij deze check.

Deze campercheck is een aanvulling op de APK dat periodiek uitgevoerd moet worden. Voor beide kunt u bij ons terecht. Daarnaast is deze check ook goed te combineren met klein of groot onderhoud.


Gaskeuring

Bij de APK keuring worden naast het hoofdbrandstofsysteem ook andere brandstofsystemen gecontroleerd. Bijvoorbeeld de gasinstallatie voor huishoudelijke toepassing in uw camper. Deze wordt gecontroleerd op lekkage en beschadiging van de drukhouder(s).

Steeds meer campingbeheerders in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland stellen het hebben van het logboek met goedkeuringssticker volgens de G607 gaskeuring verplicht. Beheerders van de camping zijn aansprakelijk zijn voor calamiteiten die gerelateerd zijn aan gas. Vandaar dat de beheerder bij het ontbreken hiervan, de mogelijkheid heeft u de standplaats te weigeren.

Wilt u dit voorkomen? Maak een afspraak. Onze gecertificeerde monteur kan de gaskeuring uitvoeren. Ook kunnen wij u voorzien van het bijbehorende logboek en goedkeuringssticker.

Prijs G607 gaskeuring

 Type keuringPrijs incl. BTW
Eerste keer gaskeuring€ 149
Tweejaarlijkse gaskeuring (al in bezit van logboek)€ 99
Tweejaarlijkse gaskeuring in combinatie met onderhoud€ 72,50

Op -en inbouwen van accessoires en losse verkoop van onderdelen 

Wilt u sensoren laten monteren, een fietsenrek op uw camper laten plaatsen? Bij Autobedrijf Braber kunt u terecht voor het op -en inbouwen van alle accessoires. Ook losse verkoop van bijvoorbeeld banden of een accu is geen probleem. We helpen u graag verder.


Schadeherstel

Bent u tegen een paaltje gereden? Of heeft uw luifel windschade? Dan wilt u natuurlijk dat de schade zo snel mogelijk en vakkundig hersteld wordt. Belt u 1 van onze werkplaatsadviseurs? Zij helpen u graag verder 0318-616047.

Camper schadeherstel

Heeft u een vraag?

Neem contact op via onderstaand formulier. U kunt ons ook telefonisch bereiken: 0318-616047.

Direct contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

HomeCamperonderhoud