Nu met € 3.000,- korting!
De Mazda CX-5 bij Autobedrijf Braber
Van
€ 36.340,-
Nu vanaf
€ 33.340,-
Inruilwaarde weten? Inruilwaarde weten?

Mazda CX-5

OP EEN­ZA­ME HOOG­TE

De nieuwe Mazda CX-5 is op alle fronten hoog. De hoge instap, de hoge trekkracht en het hoge afwerkingsniveau maken de verwachtingen meer dan waar. Maar het zijn de rijeigenschappen die hem echt naar grote hoogte brengen. Door een uitgebalanceerd onderstel stuurt hij als een sportieve sedan, waardoor elke bestuurder zich één voelt met de auto. En dat is ongekend voor dit segment.

Deze rijeigenschappen zijn te danken aan Mazda’s geavanceerde Skyactiv Technology die nog verder is uitgewerkt, waardoor de rijbeleving nog intenser is. Ook de Mazda CX-5 is uitgerust met het revolutionaire G-Vectoring Control, waardoor je nog meer controle hebt. Bovendien biedt de Mazda CX-5 minimaal 1.800 kg trekkracht, tot 2.100 kg.

MENS EN MA­CHI­NE ALS ÉÉN

De Mazda CX-5 is ontworpen rondom de bestuurder, voor optimaal rijgenot. Dat vind je terug in alle details. Van het materiaalgebruik in het interieur – zacht op de plaatsen waar je het aanraakt, robuust op andere plekken – tot aan de smallere spaken van het stuurwiel zodat je handen als vanzelf om het stuur heen vallen. Alles met het doel de eenheid tussen jou en de Mazda CX-5 te vergroten. Wil je die eenheid zelf ervaren? Plan dan een proefrit.

Stap je in de Mazda CX-5, dan ben je standaard voorzien van een zeer complete auto. Diverse veiligheidssystemen, LED koplampen, MZD Connect multimediasysteem inclusief Apple CarPlay en een hoogwaardige afwerking zijn standaard. Op zoek naar meer comfort, luxe of een hoogwaardig design? Ontdek alle uitvoeringen.

De Mazda CX-5 ademt puur vakmanschap. Van de stiksels van de bekleding, tot aan het materiaalgebruik in het dashboard. De uitzonderlijke afwerking en vormgeving van het interieur zetten een nieuwe standaard van comfort.

Standaard voorzien van o.a.

  • LED-koplampen
  • Multimediasysteem met Apple Carplay
  • Climate control
  • 17-inch lichtmetalen velgen Gray Metallic
  • Lane Keep Assist
  • Achterbank in drie delen (40:20:40)
Van
€ 36.340,-
Nu vanaf
€ 33.340,-
Gratis offerte
Liever private lease?
€ 519,- p/mnd
Actievoorwaarden

Genoemde prijs is excl. metallic lak.

HomeMazdaActiesMazda CX-5