Tijdelijk rijklaar vanaf € 36.990
TOT € 4.150 INSTAPVOORDEEL
Vanaf
€ 36.990,-
Private lease
€ 549,-

Mazda CX-5

Ontvang tot € 4.150,- instapvoordeel!

De Mazda CX-5 M Hybrid zet de toon in zijn klasse als het gaat om rijbeleving, vormgeving en veelzijdigheid. Tevens zorgt de intelligente mild hybrid technologie voor zowel krachtige prestaties als maximale efficiëntie.

De Mazda CX-5 is direct leverbaar en je ontvangt tijdelijk tot € 4.150 instapvoordeel

De kracht van een alleskunner

De Mazda CX-5 M Hybrid zet de toon in zijn klasse als het gaat om rijbeleving, vormgeving en veelzijdigheid. Onze vakmeesters combineerden het DNA van Mazda met mild hybrid technologie en hebben zichzelf daarmee overtroffen. Deze SUV is in absolute topvorm.

De Mazda CX-5 M Hybrid combineert een laag verbruik met sublieme rijprestaties. Het geheim? De toepassing van intelligente mild hybrid technologie, waarmee je tot wel 10% kunt besparen op brandstofkosten.

Het Kodo design komt bij het vernieuwde exterieur beter tot zijn recht dan ooit tevoren. Het krachtige lijnenspel zorgt namelijk voor de nodige verfijning, en die typische Mazda uitstraling. Het comfortabele ruime interieur verleidt u elke keer weer om op pad te gaan met deze krachtige SUV. Ieder detail drukt kracht en elegantie uit met het vernieuwde Kodo design.

De vernieuwde Mazda CX-5 met zijn nog altijd onmisbare trekkracht van 1.800 tot 2.100 kg is naast de reguliere uitvoeringen ook verkrijgbaar in drie speciale uitvoeringen.

Standaard voorzien van o.a.

  • 17" lichtmetalen velgen
  • 8" LCD-touchscreen kleurendisplay
  • Blind Spot Monitoring (BSM): dodehoekdetectiesysteem met Rear Cross Traffic Alert
  • Lane Keep Assist
  • LED verlichting
  • Licht- en regensensor
Vanaf
€ 36.990,-
Gratis offerte
Liever private lease?
€ 549,- p/mnd
Private lease
Onze voorraad

Onze voorraad Mazda CX-5

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Mazda CX-5 staan?

Actievoorwaarden

Actie geldig bij particuliere/zakelijke aanschaf met aankoopdatum 21 maart t/m 30 juni 2024. Het voordeel is niet geldig bij zakelijke/private lease of in combinatie met andere acties. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen voorbehouden.

HomeMazdaActiesMazda CX-5