Nieuw jaar, nieuw systeem 22 december 2023

UPDATE – Vanaf heden is het weer mogelijk om via onze website een afspraak in te plannen. U kunt dit doen door hier te klikken.

Nieuw automatiseringssysteem

In 2024 starten wij met een nieuw automatiseringssysteem. Dit betekent een grote verandering in onze dagelijkse werkzaamheden. Als gevolg van deze overstap, kunt u vanaf 28 december tijdelijk géén afspraken maken in onze online afspraakmodule.

Een afspraak maken

Uiteraard zijn wij bereikbaar om samen met u een afspraak in te plannen. Dit kan zowel telefonisch als via de mail:

Telefonisch: 0318 – 616 047
Per mail: onlineafspraken@autobraber.nl

Welke gegevens hebben wij van u nodig?

Om het plannen van een afspraak zo soepel mogelijk te laten verlopen vragen wij u de volgende gegevens bij de hand te hebben of in uw mail te vermelden:

  • Naam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • Kenteken

Als u belt wordt er tijdens het gesprek samen met u een datum ingepland. Indien u een mail stuurt, neemt één van onze medewerkers contact met u op om een datum in te plannen.

Uw medewerking

Bij Autobedrijf Braber krijgt iedereen te maken met de overstap naar het nieuwe systeem. Ondanks trainingen en ondersteuning zal het de nodige tijd kosten voordat alle medewerkers gewend zijn aan deze nieuwe manier van werken. Uiteraard verandert er niks aan onze service, maar het betekent wel dat u waarschijnlijk wat langer zult moeten wachten dan u van ons gewend bent.

Wij vragen hiervoor uw begrip en medewerking.

HomeNieuwsNieuw jaar, nieuw systeem