De Mijn Mitsubishi Card

Voor onze trouwe Mitsubishi klanten doen we graag iets extra’s. Daarom ontvangt elke Mitsubishi-rijder na een onderhoudsbeurt een persoonlijke MijnMitsubishi Card. Als dank voor het bezoek aan onze werkplaats en het gestelde vertrouwen in onze kwaliteit en service. Dit belonen wij met gratis 24/7-mobiliteitsservice in heel Europa, inclusief woonplaatsservice én met vervangend vervoer. Na elke onderhoudsbeurt verlengen wij uw wegenhulp weer voor een jaar, of tot de eerstvolgende onderhoudsbeurt als die eerder wordt uitgevoerd.

Service binnen Nederland

Bij pech onderweg bent u ervan verzekerd dat de auto ter plaatse wordt gerepareerd of zo nodig naar de dichtstbijzijnde Mitsubishi-dealer of een Erkend Servicecentrum van MITSUBISHI MOTORS wordt gebracht. 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Bel in het geval van pech naar: 020 – 851 2277

Woonplaatsservice

Deze aantrekkelijke pechhulp geldt ook in uw eigen woonplaats. Bijvoorbeeld als op een koude winterochtend de auto niet wil starten of als u per ongeluk de sleutels in de auto laat liggen. En zelfs wanneer u per ongeluk de verkeerde brandstof tankt. Met Mitsubishi Mobiliteitsservice blijft u altijd zorgeloos rijden!

Service in het buitenland

Ook in het buitenland, in heel Europa, kun je bij pech onderweg op de Mitsubishi Mobiliteitsservice rekenen. Via het 24-uurs bereikbare alarmnummer krijg je direct een Nederlands sprekende hulpverlener aan de lijn aan wie je je verhaal kwijt kunt. Hij of zij onderneemt vervolgens alle noodzakelijke stappen om je weer zo snel mogelijk op weg te helpen. Bel in het geval van pech in het buitenland naar: 0031 – 208 512 277

Vervangend vervoer

Met de MijnMitsubishi Card garandeert Mitsubishi Motors u mobiliteit in binnen- en buitenland, ook als de auto niet op de dag van de pechmelding te repareren is. In dat geval heeft u recht op vervangend vervoer voor de duur van maximaal twee werkdagen.

Voordelen van de MijnMitsubishi Card

  • Gratis pechhulp in uw woonplaats, heel Nederland en heel Europa
  • Reparatie ter plaatse of zo nodig sleephulp naar de dichtstbijzijnde Mitsubishi-dealer of Erkend Servicecentrum van MITSUBISHI MOTORS.
  • Vakkundige hulp met merkspecialistische kennis en gereedschap
  • Gratis vervangend vervoerdekking (max. 2 werkdagen)
  • 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar
  • Maakt andere (betaalde) hulpdiensten overbodig

Wilt u een onderhoudsofferte opvragen, een werkplaatsafspraak maken of informatie over uw Mitsubishi opvragen?

Contact

  • Wij gaan ten allen tijde discreet met uw persoonlijke gegevens om. Bij voorbaat dank voor uw reactie.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

HomeMitsubishiWerkplaatsactiesDe MijnMitsubishi Card