Over ons

De grootste Mitsubishi autodealer van Ede en omstreken: wees welkom bij Autobedrijf Braber.

Niet alleen verkopen we in Ede en omstreken alle Mitsubishi automodellen nieuw, zoals de verrassend ruime Mitsubishi Space Star, de stoere Mitsubishi ASX of de zuinige Mitsubishi Eclipse Cross PHEV, ook zijn wij de specialist voor uw Mitsubishi onderhoud en APK.

Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor financieren, leasen, private-leasen, verzekeren en schadereparatie.

Wij hebben een zeer groot aanbod aantrekkelijke Mitsubishi occasions op voorraad. Op deze website vindt u meer informatie over alle modellen en over ons bedrijf. Verder vindt u een compleet overzicht van onze Mitsubishi occasions en kunt u vrijblijvend informatie of een offerte aanvragen.

Voor verdere informatie en een persoonlijk benadering, nodigen wij u graag uit in onze showroom, waar het Braber-team elke dag met veel passie voor u klaar staat!

Mitsubishi Braber is goed te bereiken vanaf de A12 en de A30, wij zijn gevestigd vlak naast afslag 1 (A30), industrieterrein Frankeneng te Ede.

Bent u van plan om één van onze occasions te komen bekijken? Laat het ons even weten! Vanwege onze ruime voorraad is het handig voor ons dat wij de auto even voor u klaar kunnen zetten.

HomeMitsubishiOver ons