Electric & More Deal 3 februari 2020

Ontvang nu bij aanschaf van een nieuwe Outlander PHEV een gratis laadpunt, powered by NewMotion, inclusief montage én een pre-paid laadpas met € 250,- laadtegoed. Zo heb je meteen alles om zoveel mogelijk te kunnen laden! De voordelen op een rij:

  1. Gratis laadpunt powered by NewMotion t.w.v. € 2.750,-
  2. Gratis installatie van het laadpunt
  3. Pre-paid laadpas met € 250,- laadtegoed
  4. Smart charging services (vijf jaar)
  5. Dynamic power management

01


GRATIS HOME ADVANCED LAADPUNT

Met het Home Advanced-laadpunt van NewMotion laad je de hoogst mogelijke laadsnelheid op een thuislocatie. Het laadpunt biedt tevens de mogelijkheid tot gastgebruik en draadloze verbinding.

02


GRATIS INSTALLATIE VAN HET LAADPUNT

Een zorgeloze installatie van het laadpunt inclusief 6 meter graafwerk door gespecialiseerde monteurs, zodat je hier niets voor hoeft te doen.

03


PRE-PAID LAADPAS MET € 250 LAADTEGOED

Je ontvangt een pre-paid laadpas met € 250 laadtegoed van NewMotion waarmee je jouw Mitsubishi kunt opladen bij alle publieke laadpalen (m.u.v. snellaadpunten) in Nederland.

04


SMART CHARGING SERVICES (5 JAAR)

Met Smart Charging Services krijg je realtime inzicht in laadgerelateerde gegevens, waaronder kWh-gebruik, kosten en CO2-besparing. Het laadpunt biedt de mogelijkheid tot gastgebruik en automatische vergoeding van de verbruikte energie. Bovendien staat de helpdesk van NewMotion 24/7 voor je klaar.

05


DYNAMIC POWER MANAGEMENT

Indien nodig zorgt het laadpunt van NewMotion met Dynamic Power Management voor een optimale verdeling van de beschikbare stroomcapaciteit. Zo kun je veilig laden en wordt de elektriciteitsaansluiting in huis nooit overbelast.

UNIEKE ELECTRIC & MORE DEAL

Met de tijdelijke Electric & More Deal heb je de perfecte start om thuis je nieuwe Outlander PHEV te kunnen opladen. Bestel je in het eerste kwartaal van 2020, dan ontvang je het startpakket ter waarde van € 2.750 geheel kosteloos.
Meer weten? Neem gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer.

Direct contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

 

 

HomeMitsubishiNieuwsElectric & More Deal