8 jaar garantie voor alle Mitsubishi’s geleverd sinds 2016 7 februari 2024

8 jaar garantie voor alle Mitsubishi’s geleverd sinds 2016

Alle Mitsubishi’s in Nederland geleverd sinds 2016 komen vanaf nu in aanmerking voor 8 jaar garantie. Daarmee biedt het merk op alle auto’s dezelfde lange garantietermijn zoals die kortgeleden voor de nieuwe modellen werd aangekondigd. Dat is een goed begin van 2024 voor heel veel Mitsubishi-rijders in ons land.

De lange garantieperiode bestaat uit 5 jaar fabrieksgarantie (tot 100.000 km) aangevuld met 3 jaar extra garantie (tot 160.000 km). Deze garantie heeft betrekking op alle modellen die door Mitsubishi officieel in Europa zijn geleverd en geldt voor alle Mitsubishi’s die in onderhoud zijn bij de officiële dealer zoals Autobedrijf Braber of een erkend servicecentrum.

Betrouwbaarste auto

Met deze stap benadrukt Mitsubishi opnieuw zijn reputatie als solide kwaliteitsmerk. Bij het betrouwbaarheidsonderzoek van de Consumentenbond werd Mitsubishi als merk in 2022 tweede en kwam de ASX zelfs als betrouwbaarste auto uit de bus. In het laatste onderzoek van de Britse consumentenorganisatie What Car? scoorde Mitsubishi 96,2% op het onderdeel betrouwbaarheid. Beide onderzoeken zijn gebaseerd op de praktijkervaringen van automobilisten.

Ook plug-in hybride modellen

De garantie van 8 jaar (of 160.000 km) die Mitsubishi aanbiedt, heeft betrekking op onder meer de motor, de aandrijflijn inclusief versnellingsbak, de verwarming en airco en hybride-systemen inclusief de aandrijfbatterij. Daarmee zijn ook modellen als de Outlander PHEV en Eclipse Cross PHEV gedekt door deze extra garantie. Op de informatiepagina over 8 jaar garantie zijn alle details en voorwaarden terug te vinden, inclusief een overzicht van alle onderdelen die onder deze garantie vallen. Naast 8 jaar garantie biedt Mitsubishi ook 12 jaar carrosseriegarantie.

8 jaar garantie, dat is makkelijk kiezen

HomeMitsubishiNieuws8 jaar garantie voor alle Mitsubishi’s geleverd sinds 2016