Rijklaar vanaf € 17.490,-
TIJDELIJK TOT € 750 VOORDEEL!
Vanaf
€ 17.490,-
Private lease
€ 285,-

Mitsubishi Space Star

TIJDELIJK TOT € 750 FINANCIEEL VOORDEEL!

Profiteer nu van een interessant financieel voordeel op een nieuwe Space Star waarbij het voordeel kan oplopen tot maar liefst € 750 op de Connect+, Dynamic en Dynamic CVT.

Vraag de dealer voor de voorwaarden en meer informatie of vraag direct een vrijblijvende offerte aan..

Geef je wensen de ruimte

Ontdek het ruime interieur dat al net zoveel indruk maakt als de strak gelijnde carrosserie. Het is afgewerkt met eersteklas materialen en de comfortabele stoelen bieden volop steun. In de nieuwe Space Star beleef je het allemaal in één ruimte: design, comfort en slimme voorzieningen. Een nieuwe manier van rijden, voor nog meer plezier in het leven.

De Space Star biedt maximaal rijplezier dankzij zijn pittige prestaties bij een laag brandstofverbruik. Woon-werkverkeer, shoppen in de stad of in het weekend eropuit: met de Space Star is het altijd volop genieten dankzij zijn sportieve rijeigenschappen, voorbeeldige wegligging, vlotte acceleratie en heerlijke rijcomfort.

Standaard voorzien van o.a.

  • 1.2 motor Auto Stop & Go
  • 6 airbags
  • Elektrisch bedienbare ramen voor
  • Licht- en regensensor
  • USB-aansluiting
Vanaf
€ 17.490,-
Gratis offerte
Liever private lease?
€ 285,- p/mnd
Private lease
Onze voorraad

Onze voorraad Mitsubishi Space Star

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Space Star staan?

Disclaimer

Het voordeel is geldig op klantverkochte orders van 1 april tot en met 30 juni 2024 en een kentekenregistratie (tenaamstelling) op uiterlijk 30 juni 2024. De Space Star Entry & Instyle CVT zijn uitgesloten van deze actie. Deze actie is niet van toepassing op fleet- en (private)lease orders. Niet inwisselbaar tegen contanten.

HomeMitsubishiActiesMitsubishi Space Star