Rijklaar vanaf € 16.990,-
TIJDELIJK TOT € 500 VOORDEEL!
Vanaf
€ 16.990,-
Private lease
€ 299,-

Mitsubishi Space Star

TIJDELIJK TOT € 500 FINANCIEEL VOORDEEL!

Profiteer nu van een interessant financieel voordeel op de Space Star waarbij het voordeel kan oplopen tot maar liefst € 500.

Vraag de dealer voor de voorwaarden en meer informatie of plan direct een proefrit.

Geef je wensen de ruimte

Ontdek het ruime interieur dat al net zoveel indruk maakt als de strak gelijnde carrosserie. Het is afgewerkt met eersteklas materialen en de comfortabele stoelen bieden volop steun. In de nieuwe Space Star beleef je het allemaal in één ruimte: design, comfort en slimme voorzieningen. Een nieuwe manier van rijden, voor nog meer plezier in het leven.

De Space Star biedt maximaal rijplezier dankzij zijn pittige prestaties bij een laag brandstofverbruik. Woon-werkverkeer, shoppen in de stad of in het weekend eropuit: met de Space Star is het altijd volop genieten dankzij zijn sportieve rijeigenschappen, voorbeeldige wegligging, vlotte acceleratie en heerlijke rijcomfort.

Standaard voorzien van o.a.

  • 1.2 motor Auto Stop & Go
  • 6 airbags
  • Elektrisch bedienbare ramen voor
  • Licht- en regensensor
  • USB-aansluiting
Vanaf
€ 16.990,-
Gratis offerte
Liever private lease?
€ 299,- p/mnd
Private lease
Disclaimer

Het financiële voordeel is geldig op klantverkochte orders van 1 september tot en met 31 oktober 2023 en een kentekenregistratie (tenaamstelling) op uiterlijk 30 november 2023. De Space Star Entry is uitgesloten van deze actie. Deze actie is niet van toepassing op fleet- en (private)lease orders. Niet inwisselbaar tegen contanten.

HomeMitsubishiActiesMitsubishi Space Star