Nu met € 2.500,- voordeel
De Mitsubishi Outlander PHEV
Van
€ 38.490,-
Nu voor
€ 35.990,-
Inruilwaarde weten? Inruilwaarde weten?

Mitsubishi Outlander PHEV

Veel meer dan elektrisch rijden

The Outlander PHEV is een plug-in hybride EV. Hij is uitgerust met een zeer zuinige 2.4-liter benzinemotor en twee geavanceerde elektromotoren (EV). De benzinemotor in de Outlander PHEV levert conventionele aandrijfkracht wanneer dit wordt gevraagd. De twee elektromotoren zorgen voor stille en zuinige rijeigenschappen. De geavanceerde Outlander PHEV schakelt naadloos over tussen beide krachtbronnen, voor de meest efficiënte prestaties. Afhankelijk van de rijomstandigheden maakt de Outlander PHEV gebruik van een van de drie beschikbare rijmodi. Zie hoe vernuftig de twee elektromotoren en de benzinemotor samenwerken, ongeacht welke rit je maakt.

Bekijk hier onze gehele voorraad.

Perfect uitzicht rondom

We hebben deze auto ontworpen om aan te sluiten bij alles wat jij in het leven belangrijk vindt. Of het nu dagelijks woon-werkverkeer betreft of een avontuurlijke rit buiten de stad, de Outlander PHEV is er klaar voor. Elke rit betekent puur genieten. De Outlander PHEV biedt alle voordelen van een SUV, zoals een hoge zitpositie, een ruim interieur en een grote bagageruimte. Wanneer je 100% elektrisch rijdt, biedt hij een felle, soepele acceleratie van 0 tot 100 km/u in 10,5 seconden. Genoeg om je met je rug in je stoel te drukken en een big smile op je gezicht te toveren.

Standaard voorzien van o.a.

  • Standaard automaat
  • Vierwielaandrijving (S-AWC)
  • Vierwielaandrijving (S-AWC)
  • 18 inch lichtmetalen velgen
  • 8 inch Smartphone Link Display Audio (SDA) met geïntegreerde TomTom navigatie
  • 1.500 kg trekgewicht
Van
€ 38.490,-
Nu voor
€ 35.990,-
Gratis offerte
Liever private lease?
€ 519,- p/mnd
Disclaimer

ACTIEVOORWAARDEN

*Het stapelvoordeel is geldig bij aanschaf tussen 1 juni en 30 juni 2020 en registratie (tenaamstelling) tussen 1 juli en 31 juli 2020.

HomeMitsubishiActiesMitsubishi Outlander PHEV