Vanaf
€ 39.990,-
Private lease
€ 645,-
Inruilwaarde weten? Inruilwaarde weten?

Mitsubishi Eclipse Cross PHEV

Tot € 1.000,- korting

Profiteer tot 31 maart 2023 van € 1000 korting op geselecteerde* uitvoeringen bij aanschaf van de Eclipse Cross PHEV!

*Geldig op de Intense+, Executive, Instyle en Prestige uitvoering. De Intense en Business Edition uitvoeringen zijn uitgesloten van de kortingsactie.

De krachtige SUV met uitdagend design

De Eclipse Cross plug-in hybride is uitgevoerd met een krachtige 13,8 kWh-aandrijfaccu en een nieuwe, zuinige 2.4-liter benzinemotor, waarmee u verder komt dan verwacht. De Eclipse Cross PHEV bouwt voort op het succes van de Outlander PHEV die wereldwijd 21 maal werd bekroond. Dankzij grensverleggende technologieën werken de brandstofmotor en beide elektromotoren harmonieus samen in verbazingwekkende rust.

Waarom deel uitmaken van de grijze massa? Ga voor stoere lijnen en fraaie welvingen. Mensen die zich willen onderscheiden, kiezen voor deze krachtige SUV met uitmuntende prestaties, zowel off-road als op het asfalt.

Het dashboard de Eclipse Cross PHEV is gebaseerd op op een vernuftig designconcept: alle instrumenten en bedieningselementen bevinden zich binnen het blikveld en handbereik van de bestuurder. Elk kleinste detail in de Eclipse Cross is vervaardigd om u maximaal comfort te bieden en om u in contact te houden met de wereld om u heen.

Standaard voorzien van o.a.

  • Twin-motor PHEV-systeem met vierwielaandrijving (S-AWC)
  • Lane Departure Warning (LDW)
  • Automatic High Beam (AHB)
  • Dual-zone climate control
  • Licht- en regensensor
  • Achteruitrijcamera
  • 8 inch Smartphone Link Display Audio (SDA) met Apple Carplay of Android Auto
  • Led-dagrijverlichting
Vanaf
€ 39.990,-
Gratis offerte
Liever private lease?
€ 645,- p/mnd
Private lease
Disclaimer

De korting is geldig op klantverkochte orders van 1 januari tot en met 31 maart 2023 en een kentekenregistratie (tenaamstelling) op uiterlijk 30 juni 2023. De korting is reeds verdisconteerd in de bij de uitvoeringen vermelde rijklaarprijzen. Deze korting is niet van toepassing op de Intense- en Business Edition uitvoeringen, fleet- en (private)lease orders. Niet inwisselbaar tegen contanten.

HomeMitsubishiActiesMitsubishi Eclipse Cross PHEV