Rijklaar vanaf € 40.990,-
€ 2.000,- ELECTRIC BONUS + GRATIS LAADPAS
Vanaf
€ 40.990,-
Private lease
€ 649,-
Inruilwaarde weten? Inruilwaarde weten?

Mitsubishi Eclipse Cross PHEV

€ 2.000,- ELECTRIC BONUS + GRATIS LAADPAS

Profiteer vandaag nog van € 2.000,- Electric Bonus op de Eclipse Cross PHEV. Dit rijk uitgeruste model is direct uit voorraad leverbaar. Bovenop de Electric Bonus komt een laadpas waarmee de rest van 2023 publiek geladen kan worden. Wees er wel snel bij want de voorraad is beperkt!

Maak meteen een afspraak voor een overtuigende proefrit.

Neem contact met ons op voor meer informatie of bekijk de voorwaarden via de knoppen hieronder.

Campagnevoorwaarden Gebruikersvoorwaarden

 

De krachtige SUV met uitdagend design

De Eclipse Cross plug-in hybride is uitgevoerd met een krachtige 13,8 kWh-aandrijfaccu en een nieuwe, zuinige 2.4-liter benzinemotor, waarmee u verder komt dan verwacht. De Eclipse Cross PHEV bouwt voort op het succes van de Outlander PHEV die wereldwijd 21 maal werd bekroond. Dankzij grensverleggende technologieën werken de brandstofmotor en beide elektromotoren harmonieus samen in verbazingwekkende rust.

Waarom deel uitmaken van de grijze massa? Ga voor stoere lijnen en fraaie welvingen. Mensen die zich willen onderscheiden, kiezen voor deze krachtige SUV met uitmuntende prestaties, zowel off-road als op het asfalt.

Het dashboard de Eclipse Cross PHEV is gebaseerd op op een vernuftig designconcept: alle instrumenten en bedieningselementen bevinden zich binnen het blikveld en handbereik van de bestuurder. Elk kleinste detail in de Eclipse Cross is vervaardigd om u maximaal comfort te bieden en om u in contact te houden met de wereld om u heen.

Standaard voorzien van o.a.

  • Twin-motor PHEV-systeem met vierwielaandrijving (S-AWC)
  • Lane Departure Warning (LDW)
  • Automatic High Beam (AHB)
  • Dual-zone climate control
  • Licht- en regensensor
  • Achteruitrijcamera
  • 8 inch Smartphone Link Display Audio (SDA) met Apple Carplay of Android Auto
  • Led-dagrijverlichting
Vanaf
€ 40.990,-
Gratis offerte
Liever private lease?
€ 649,- p/mnd
Private lease
Disclaimer

Actie geldig op nieuwe klantverkochte orders van 1 mei tot en met 30 juni 2023 en een kentekenregistratie op uiterlijk 30 juni 2023. Deze actie is niet van toepassing op fleet- en (private)lease orders. Eclipse Cross PHEV Intense en Business Editions zijn uitgesloten van deze actie.

HomeMitsubishiActiesMitsubishi Eclipse Cross PHEV