Rijklaar vanaf € 22.490,-
TIJDELIJK TOT € 2.000 VOORDEEL!
Vanaf
€ 22.490,-
Private lease
€ 345,-

Mitsubishi COLT

TIJDELIJK TOT € 2.000 VOORDEEL!

Als introductieaanbieding ontvang je nu tijdelijk tot € 2.000 voordeel:

€ 2.000 voordeel op de Intense
€ 1.500 voordeel op de Intense+ en Instyle

De dynamische en moderne B-segmenter

De volledig nieuwe COLT heeft een dynamisch en modern design, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. Het opvallende Dynamic Shield aan de voorzijde en de LED-dagrijverlichting benadrukken de dynamische uitstraling.

De COLT is uitgerust met geavanceerde passieve en actieve veiligheidssystemen om het rijden comfortabeler en veiliger te maken. Daarnaast is hij (optioneel) uitgerust met een uitgebreid scala aan ultrasone, camera- en radarsensoren, waardoor een 360° zicht op de auto mogelijk is. Met een compleet pakket aan geavanceerde rijhulpsystemen (ADAS) brengt de COLT veiligheid en gemak naar het B-segment.

Om het rijplezier te vergroten, biedt de nieuwe COLT ook diverse comfortverhogende functies, zoals een verwarmbaar stuurwiel en stoelverwarming, een elektrische parkeerrem en een Keyless Operation System.

Standaard voorzien van o.a.

  • Air conditioning
  • Audio met Bluetooth
  • Cruise Control
  • Lane Keep Assist
  • LED koplamp met geïntegreerd DRL
  • Regensensor
Vanaf
€ 22.490,-
Gratis offerte
Liever private lease?
€ 345,- p/mnd
Private lease
Onze voorraad

Onze voorraad Mitsubishi Colt

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Colt staan?

Disclaimer

*De introductie upgrade actie op de Mitsubishi COLT is geldig van 1 juli tot en met 30 september 2024 en een kentekenregistratie (tenaamstelling) op uiterlijk 30 september 2024. De COLT Pure is uitgesloten van deze actie. Deze actie is niet van toepassing op fleet- en (private)lease orders. Niet inwisselbaar tegen contanten.

HomeMitsubishiActiesMitsubishi COLT