Rijklaar vanaf € 21.990,-
GRATIS UPGRADE NAAR FIRST EDITION OF INSTYLE
Vanaf
€ 21.990,-
Private lease
€ 379,-

Mitsubishi COLT

GRATIS UPGRADE NAAR FIRST EDITION OF INSTYLE

Als COLT introductieaanbieding geven wij klanten die dit jaar een COLT bestellen een gratis upgrade naar de First Edition of Instyle versie. Hierdoor rijdt u een First Edition voor de prijs van een Intense en een Instyle voor de prijs van een First Edition.

De First Edition rijd je nu tijdelijk vanaf € 24.990, de Instyle rijd je nu tijdelijk vanaf € 26.990.

De dynamische en moderne B-segmenter

De volledig nieuwe COLT heeft een dynamisch en modern design, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. Het opvallende Dynamic Shield aan de voorzijde en de LED-dagrijverlichting benadrukken de dynamische uitstraling.

De COLT is uitgerust met geavanceerde passieve en actieve veiligheidssystemen om het rijden comfortabeler en veiliger te maken. Daarnaast is hij (optioneel) uitgerust met een uitgebreid scala aan ultrasone, camera- en radarsensoren, waardoor een 360° zicht op de auto mogelijk is. Met een compleet pakket aan geavanceerde rijhulpsystemen (ADAS) brengt de COLT veiligheid en gemak naar het B-segment.

Om het rijplezier te vergroten, biedt de nieuwe COLT ook diverse comfortverhogende functies, zoals een verwarmbaar stuurwiel en stoelverwarming, een elektrische parkeerrem en een Keyless Operation System.

Standaard voorzien van o.a.

  • Air conditioning
  • Audio met Bluetooth
  • Cruise Control
  • Lane Keep Assist
  • LED koplamp met geïntegreerd DRL
  • Regensensor
Vanaf
€ 21.990,-
Gratis offerte
Liever private lease?
€ 379,- p/mnd
Private lease
Disclaimer

De introductie upgrade actie op de Mitsubishi COLT is geldig van 20 oktober november t/m 31 december 2023 en een kentekenregistratie (tenaamstelling) op uiterlijk 29 februari 2024.

HomeMitsubishiActiesMitsubishi COLT