Bekijk onze acties
Bekijk onze voorraad
Werkplaats​afspraak
Neem contact met ons op

Profiteert u ook? Onze acties

nieuws Autobedrijf G. Braber Vers van de pers

Mitsubishi dealer van Ede, Veenendaal en wijde omgeving: Autobedrijf G. Braber

Mitsubishi Motors ontwikkelt auto’s in Japan met een aantrekkelijk, no-nonsense design en geavanceerde techniek. Stilstand is achteruitgang en juist ook in een technisch hoogwaardige industrie als automotive is het belangrijk om uzelf voortdurend te blijven uitdagen. De constante drive om te innoveren is wat Mitsubishi Motors kenmerkt. Als u de ambitie hebt om uzelf uit te dagen en uw horizon te blijven verbreden, dan bent u met een Mitsubishi in goed gezelschap.

Heeft u een Mitsubishi of bent u geïntresseerd in één van de modellen? U bent van harte welkom bij Autobedrijf Braber! De geavanceerde Eclipse Cross PHEV of de super zuinige Space Star; u kunt ze bij ons in de showroom komen bewonderen. Of bekijk onze voorraad Mitsubishi occasions.

Ook zijn wij specialist voor uw Mitsubishi onderhoud en APK of schadeherstel.

Bent u van plan om één van onze occasions te komen bekijken? Laat het ons even weten! Vanwege onze ruime voorraad is het handig voor ons dat wij de auto even voor u klaar kunnen zetten.

Autobedrijf Braber is goed te bereiken vanaf de A12 en de A30, wij zijn gevestigd vlak naast afslag 1 (A30), industrieterrein Frankeneng te Ede.

Contact

Bij Autobedrijf G. Braber vindt u alle automerken nieuw & gebruikt

  • Grootste aanbod occasions van Gelderland
  • Merkdealer Kia, Mazda & Mitsubishi
  • Unieke service
  • Kwaliteitsgarantie
  • Persoonlijk contact

Onze diensten en services Bekijk de laatste werkplaatsacties

Altijd bij u in de buurt Autobedrijf G. Braber

Autobedrijf G. Braber B.V.
HomeMitsubishi