Lente in de lucht

Hogere temperaturen, steeds langer licht, de natuur die ontwaakt; heeft u ook zo’n zin om er komend seizoen lekker op uit te gaan? Maak dan nu een afspraak bij je Autobedrijf Braber voor een aircocheck of bandenwissel. Dan kunt u daarna volop genieten van de lente in de lucht!

Mazda zomerbandenwissel Mazda Aircocheck

AIRCO? CHECK!

Wil je net wegrijden, beslaan je ruiten… En dat in de lente! Grote kans dat het aan de airco ligt. Bij een Mazda aircocheck controleren we het interieurfilter, koelsysteem en alle functionele onderdelen van het aircosysteem zodat u optimaal kunt genieten van de frisse lentelucht. Mazda aircocheck, nu volledig kosteloos.

SWITCH NAAR ZOMERBANDEN

’s Nachts geen vorst meer en overdag warmer dan 7 graden? Dan rijd je met zomerbanden veiliger, comfortabeler en zuiniger. Maak daarom zodra het warmer wordt een afspraak voor een bandenwissel bij Autobedrijf Braber. Wij helpen u ook graag met de juiste band-velgcombinaties.

Vraag ernaar bij onze service adviseurs!

 

Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. Een bandenlabel geeft informatie over de kwaliteitseisen en helpt u in de keuze van de juiste banden voor uw Mazda. Bekijk meer informatie over bandenlabels.

De combinaties bestaan uit originele Mazda velgen met Bridgestone en/of Firestone banden. Originele Mazda velgen zijn ontworpen en gehomologeerd volgens de specificaties van Mazda Motor Corp. Hierdoor blijven alle veiligheidsvoorzieningen van het voertuig behouden. 

HomeMazdaWerkplaatsactiesMazda seizoensacties