Ons team staat elke dag met veel passie voor u klaar!
Autobedrijf Braber

Met Mazda heeft het najaar geen verrassingen

De herfst is in volle gang en dat heeft zo zijn charme. Iedereen geniet er op zijn eigen manier van. We maken het gezellig binnenshuis en ervaren nattigheid buitenshuis, zeker op de weg. Nattigheid en kou kunnen het rijgedrag van je Mazda flink beïnvloeden. 

ELK WEGDEK ZONDER VERRASSINGEN

Weer of geen weer, u wilt altijd veilig de weg op, zonder verrassingen. Zeker als het regent, sneeuwt of glad is. Rijden met de juiste banden is dan ook extra belangrijk. Maar welke winterband is nu optimaal voor jouw Mazda? Er is nogal wat keus.

Kom daarom langs Autobedrijf Braber voor advies over winterbanden. Bovendien hebben we diverse mooie band-velgcombinaties in de aanbieding. Wij helpen u graag.

Mazda bandenwissel

 

ALL-WEATHER BESCHERMINGSSET NU MET 25% VOORDEEL

Een verrassend schoon interieur. Bescherm uw Mazda tegen onder meer vuil en vocht. Met de all-weather beschermingsset bestaande uit een (voor uw Mazda) op maat gemaakte rubberen kofferbakmat én een makkelijk schoon te spoelen rubberen mattenset. Zo kunt u elk weertype aan!

Mazda mattenset Mazda kofferbakmat

 

VOORKOM VERRASSINGEN IN WINTERS WEER: DOE DE WINTERCHECK

Het is vroeg donker, er valt neerslag en de temperatuur is laag. Maak daarom op tijd een afspraak voor een wintercheck. Voor € 24,95 inspecteren wij uw Mazda op tien belangrijke punten. En nu ontvangt u ook nog eens 10% voordeel op de te vervangen onderdelen en vloeistoffen! Zo komt u ook in winterse weersomstandigheden niet voor verrassingen te staan. En kunt u er met een gerust hart op uit.

Mazda wintercheck

Aanbod geldig tot en met 31 december 2022 of zolang de voorraad strekt.

HomeMazdaWerkplaatsactiesMazda najaarsacties