Unieke Mazda CX-60 Sneak Preview bij Braber 15 juli 2022

CX-60 Sneak Preview

Donderdag 14 juli 2022 was het zover; de unieke Mazda CX-60 Sneak Preview bij Autobedrijf Braber. Alleen op die dag was de gloednieuwe Mazda CX-60 alvast in het echt bewonderen. Een mooie kans voor alle geïnteresseerden van zowel binnen als buiten de regio.

(Tijdelijk) een nieuwe Mazda in de showroom

De volledig nieuwe Mazda CX-60 werd in de prachtige kleur ‘Deep Crystal Blue’ afgeleverd en kreeg een prominente plaats bij ons in de showroom. Nog even een doekje eroverheen, uitzuigen, wat aankleding eromheen plaatsen en het plaatje is compleet. Nu is deze imposante wagen al helemaal niet meer te missen!

CX-60 Sneak Preview CX-60 Sneak Preview

De Mazda CX-60 trekt bekijks

Kort na het openen van de showroom kwamen de eerste nieuwsgierige bezoekers al een kijkje nemen. Onder het genot van koffie/thee en lekker chocolaatjes stonden onze verkoopadviseurs alle geïnteresseerden gedurende de dag graag te woord. De laatste klanten gingen pas tegen 20.00 uur richting huis, aan interesse dus geen gebrek!

CX-60 Sneak Preview CX-60 Sneak Preview

Binnenkort proefrijden

Was u nou niet in de gelegenheid om langs te komen en/of wilt u eerst een stukje proefrijden om overtuigd te worden door de Mazda CX-60? Binnenkort is dat ook mogelijk! In samenwerking met Mazda krijgen wij binnenkort twee exemplaren voor een dag beschikbaar. Houdt onze website in de gaten, meer info volgt binnenkort!

HomeMazdaNieuwsUnieke Mazda CX-60 Sneak Preview bij Braber