Sneak Preview Mazda CX-60 Plug-In Hybrid 22 juni 2022

Mazda CX-60 Sneak Preview

Op 14 juli 2022 organiseert Autobedrijf G. Braber een speciaal sneak preview event om gasten kennis te laten maken met de nieuwe Mazda CX-60 Plug-in Hybrid. De CX-60 is officieel nog niet in de Europese showrooms, maar is tussen 11:00 en 19:00 uur exclusief te bewonderen bij Braber. Onder het genot van een hapje en een drankje vertellen wij u graag meer over de eerste Plug-in hybride technologie van het merk in het Europese SUV-segment en maken gasten kennis met het bijzondere design van de CX-60.

Sneak preview tijdens uniek event in Ede

“Als belangrijkste model dat het merk in meer dan tien jaar op de markt heeft gebracht, vertegenwoordigt Mazda’s nieuwe topmodel alles wat het bedrijf in de afgelopen 100 jaar in zijn DNA heeft ingebouwd. Van een uitmuntend exterieur- en interieurdesign tot het meest verfijnde Japanse vakmanschap, de nieuwste innovaties op het gebied van mensgerichte technologieën en een aandrijflijn van topniveau. Bij Braber hebben we ervoor gezorgd dat speciaal voor dit evenement een eerste demo-model naar Nederland wordt gebracht, zodat ons netwerk van loyale klanten kennis kan maken met deze unieke Mazda.”, vertelt Marcel, verkoopadviseur van Autobedrijf G. Braber.

Ontworpen voor wie hoge eisen stelt

Een combinatie van unieke Japanse schoonheid en een elegant, maar krachtig ontwerp: de volledig nieuwe Mazda CX-60 is ontworpen voor wie hoge eisen stelt. De Mazda CX-60 Plug-In Hybrid heeft een aandrijflijn die een Skyactiv-G 2.5, viercilinder benzine met directe injectie combineert met een grote, 100kW sterke elektromotor, een volledig nieuwe 8-traps automatische transmissie en een 17,8kWh li-ion batterij met extra grote capaciteit zodat tot een afstand van 63km volledig elektrisch kan worden gereden.

De CX-60 levert zeer indrukwekkende prestaties en dat zorgt voor rijplezier in verschillende facetten. Naast een acceleratie van 0-100 km/u in slechts 5,8 seconden, uitstekende milieukwalificaties1 en het comfort van het interieur, levert de CX-60 een totaal systeemvermogen van 327pk en een riant koppel van 500Nm, waarmee het tevens een uitstekende trekauto is.

Ervaar de Japanse signatuur

De CX-60 is in veel opzichten speciaal. Bij deze bijzondere introductie hoort ook een bijzonder event en daarom organiseren we bij Braber deze unieke sneak preview. Kom gerust langs in onze showroom voor meer informatie over de nieuwe Mazda CX-60 en ontdek alle voordelen van deze unieke plug-in hybride Mazda. Of bezoek het sneak preview event op 14 juli tussen 11:00 en 19:00 uur op de Dwarsweg 20 in Ede. Wij hopen uiteraard op uw komst!

 

HomeMazdaNieuwsSneak Preview Mazda CX-60 Plug-In Hybrid