Nieuwe Mazda MX-30 R-EV is te bestellen 31 januari 2023

Mazda MX-30 R-EV

De volledig nieuwe Mazda MX-30 e-Skyactiv R-EV, een plug-in hybride model dat een rotatiemotor als generator gebruikt, is verkrijgbaar bij Autobedrijf Braber. Deze MX-30 is leverbaar in vier dezelfde uitvoeringen als op de MX-30 EV. De standaarduitvoering Prime-line is verkrijgbaar voor een vanafprijs van € 36.990,- inclusief kosten rijklaar maken en btw. Extra op de Mazda MX-30 R-EV is de speciale Edition R, met onder andere exclusieve designkenmerken die verwijzen naar de terugkeer van de rotatiemotor, die verkrijgbaar is voor een vanafprijs van € 45.590,- inclusief kosten rijklaar maken, btw en metallic lak. De Mazda MX-30 e- Skyactiv R-EV zal naar verwachting aan het begin van de zomer in onze showroom staan, maar is per direct te bestellen.

Nieuwe manier van elektrisch rijden

Marcel, onze Mazda specialist: “De MX-30 e-Skyactiv R-EV1 is een plug-in hybride die dezelfde klantwaarden blijft bieden als de oorspronkelijke MX-30, maar tegelijkertijd nieuwe manieren biedt om elektrisch te rijden. De MX-30 e-Skyactiv R-EV heeft een elektrische actieradius van 85 km die ruim voldoende is voor dagelijkse ritten. Het gebruik van de generator biedt de mogelijkheid om lange ritten te maken. In alle situaties kan elektrisch worden gereden. Bovendien levert deze Mazda dankzij de krachtige 125 kW (170pk) elektromotor zelfs iets betere prestaties dan de MX-30 EV.”

“De MX-30 e-Skyactiv R-EV ondersteunt ook klanten met een actieve levensstijl, door kenmerken als compatibiliteit met zowel normaal 1- of 3-fase wisselstroom (AC) opladen als snel gelijkstroom (DC) opladen, 1.500 W voedingsfunctionaliteit en drie rijmodi voor verschillende rijsituaties: Normal, EV en Charge.”

Van Prime-Line tot speciale Edition R

De MX-30 e-Skyactiv R-EV heeft een exterieur met een vertrouwde, toegankelijke uitstraling. Het interieur zorgt voor rust door het gebruik van materialen met een warme uitstraling. De line-up van de MX-30 e-Skyactiv R-EV is grotendeels gelijk aan de line-up van de reeds bestaande MX-30 e-Skyactiv EV, en is met name te herkennen aan 18-inch lichtmetalen velgen in Grey (op EV uitgevoerd in Silver). Daarnaast is de badge op de zijkant en de achterklep herkenbaar R-EV.

De uitvoeringen starten bij de Prime-Line. Standaard is de MX-30 R-EV bijzonder rijk uitgerust met ondermeer LED-koplampen en -achter-lichten, Kodo-design knipperlichten, afwerking van de grille in het zwart, 18-inch lichtmetalen velgen in de kleur Grey, Active Driving Display (ADD) en een scala aan i-Activsense veiligheidsvoorzieningen. De daaropvolgende Exclusve-Line heeft een vanafprijs van € 37.990, – en heeft, bovenop de Prime-Line uitvoering, onder andere verwarmbare en inklapbare buitenspiegels, stoelverwarming bij de voorstoelen, stuurwielverwarming, Smart-Keyless Entry en een middenarmsteun achter.

Advantage & Makoto

De luxere uitvoering Advantage is verkrijgbaar voor een vanafprijs van € 39.290,- en de Makoto heeft een vanafprijs van € 40.490,-. De uitvoeringen Advantage en Makoto hebben onder andere toevoegingen in de afwerking van het interieur en exterieur en zijn standaard uitgerust met een 1.500W stopcontact in de kofferbak en beschikken over 18-inch lichtmetalen velgen in de kleur Diamond Cut.

Voor een meerprijs van € 2.000,- is het mogelijk een Premium Pack op de MX-30 R-EV Makoto te hebben met onder andere 360 graden monitor, Bose® premium audiosysteem en extra veiligheids- systemen. Tot slot is een schuif-/kanteldak optioneel bij de Makato voor een meerprijs van € 1.000,-.

Editon R

Speciaal voor de MX-30 e-Skyactiv R-EV is de Edition R verkrijgbaar. De uitvoering is gebaseerd op een Makoto-uitvoering met Premium en Sunroof Pack. Deze meest luxe R Edition, met een vanafprijs van van € 45.590,-, heeft een Maroon Rouge Metallic lak – een verwijzing naar de kleur van het dak van onze eerste personenauto, de Mazda R360 Coupé – als exclusieve exterieurkleur voor het accent rond de zijkanten van het dak. De rest van de carrosserie en het interieur zijn afgewerkt in zwart. De Edition R is voorzien van 18-inch lichtmetalen velgen in de kleur Diamond Cut en krijgt unieke designelementen mee, zoals een rotorvormig embleem dat in de vloermatten is genaaid en in reliëf is aangebracht op de hoofdsteunen van de stoelen.

Ervaar de voordelen van de Mazda MX-30 e-Skyactiv R-EV

De MX-30 e-Skyactiv R-EV is in veel opzichten speciaal. Kom gerust langs in onze showroom voor meer informatie en ontdek alle voordelen van deze unieke plug-in hybride Mazda. Je vindt ons aan de Dwarsweg (nr. 20) in Ede.

HomeMazdaNieuwsNieuwe Mazda MX-30 R-EV is te bestellen