DE VOLLEDIG NIEUWE MAZDA CX-60 14 maart 2022

HET NIEUWE TOPMODEL VAN MAZDA

 

De volledig nieuwe Mazda CX-60 is voorzien van het Mazda-DNA dat Mazda de afgelopen eeuw heeft ontwikkeld.  Dat zie je in alle details terug. Het geweldige design van het interieur en exterieur, het Japanse vakmanschap en de nieuwe technologieën. Samen zorgen ze ervoor dat de bestuurder en inzittenden een ultieme rijervaring beleven. De CX-60 is net als alle andere Mazda’s intuïtief, veilig, makkelijk en heerlijk om in te rijden. Geïnspireerd op eeuwenoude, Japanse tradities hebben de Takumi-meesters een waar design-statement weten te creëren.

De volledig nieuwe Mazda CX-60 is de eerste Plug-in Hybrid (PHEV). Ervaar ultiem rijplezier dankzij een hele reeks innovatieve, mensgerichte technologieën.

BEKIJK PRIJSLIJST

DE VOLLEDIG NIEUWE MAZDA CX-60 ONTHULLING

Een combinatie van unieke Japanse schoonheid en een elegant, maar krachtig ontwerp: de volledig nieuwe Mazda CX-60 is ontworpen voor wie hoge eisen stelt. Het rustgevende, elegante interieur biedt een mooie weggewerkte uitrusting en mensgerichte technologieën die de verwachtingen absoluut zullen overtreffen. Een SUV voor vooruitstrevende bestuurders die echt snappen waar kwaliteit en superieure rijeigenschappen voor staan.

UNIEK JAPANS DESIGN

De volledig nieuwe Mazda CX-60 is ontwikkeld in Japan volgens de Kodo design filosofie. Deze doet recht aan het Japanse begrip Ma, dat de rust en waardige schoonheid van een lege ruimte uitdrukt. Ieder designelement van de Mazda CX-60 is doelgericht en is een toonbeeld van verfijnde schoonheid en elegantie.

VEILIGHEID EN COMFORT

De volledig nieuwe Mazda CX-60 is voorzien van een hele reeks technologieën die de auto veiliger en comfortabeler maken. Een daarvan is een functionaliteit die helpt de ideale zitpositie te vinden. Deze past de omgeving van de bestuurder automatisch naar wens aan.

KENMERKEN

Er zijn tal van redenen om voor de volledig nieuwe Mazda CX-60 te kiezen. Of je het nu doet voor het milieu, het rijgedrag of het comfort van de plug-in optie voor je dagelijkse gebruik. De aandrijflijnen van de Mazda CX-60 zijn allemaal ontwikkeld voor een ultieme rijervaring. Duurzaamheid en de wensen van de bestuurder worden hierbij gehonoreerd.

 

EFFICIËNTIE

Ervaar maximaal vermogen gecombineerd met minimale CO₂ uitstoot. Onze eerste Plug-in Hybride tilt elektrisch rijden naar een hoger niveau dankzij de nieuwste Skyactiv Technology. Dankzij de splinternieuwe automatische transmissie met 8 versnellingen, die zorgt voor soepele acceleratie, ervaar jij ultiem rijplezier.

RIJPRESTATIES

De CX-60 is de eerste Plug-in Hybride van Mazda. Door de accu van 17,8 kWh beschikt de Mazda CX-60 over een gecombineerd vermogen van 241kW (327pk) en is in de hybride modus een topsnelheid van 200 km/u mogelijk. En dankzij het trekgewicht van 2.500 kg koppel je moeiteloos elke boot- of paardentrailer aan.

RIJBEREIK

Een krachtige 2.5l Skyactiv-G 4-cilinder benzinemotor is op innovatieve wijze gecombineerd met een efficiënte elektromotor en grote batterij. Daarmee rijd je tot 63 kilometer volledig elektrisch, ruim voldoende voor dagelijks rijplezier. Opladen gaat snel en eenvoudig, en als je een langere afstand moet afleggen, kun je nog altijd de benzinemotor inschakelen.

Wij verwachten de nieuwe CX-60 na de zomer in onze showroom te hebben.

Maar wel per direct te bestellen. Verwachte leverdatum; eind derde kwartaal.

 

Alvast meer weten?

Direct contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

HomeMazdaNieuwsDE VOLLEDIG NIEUWE MAZDA CX-60