Groot nieuws! De nieuwe Mazda MX-30 23 oktober 2019

Het is zover. De allereerste 100% elektrische auto van Mazda is een feit. En het resultaat is op werkelijk alle vlakken groots. De Mazda MX-30 is gebouwd rondom de inzittenden en geeft ze alle ruimte. Een prachtige auto die ons grenzeloze vakmanschap eens temeer onderstreept.

Het allermooiste is misschien wel dat hij nu direct te bestellen is bij de Autobedrijf Braber in de extra royale First Edition uitvoering voor slechts €33.990. Zakelijk rijd je hem al vanaf €82 bijtelling in 2020.

100% ZA­KE­LIJK OF 100% PAR­TI­CU­LIER

Of je de nieuwe Mazda MX-30 nu zakelijk wilt rijden of particulier, eigenlijk is er maar één ding minder groot aan deze elektrische crossover. En dat is de prijs.

Operational lease €439

Bijtelling (in 2020) €82

Private lease €515

De rui­me elek­tri­sche auto voor da­ge­lijks ge­bruik

De Mazda MX-30 is een echte crossover, met een imposant voorkomen en een hoge instap. Daarmee oogt hij – in tegenstelling tot de meeste elektrische auto’s – bijzonder ruim. Dat gevoel wordt benadrukt door de zogenaamde freestyle achterdeuren, die in tegenovergestelde richting openen.

Zo­als de de­sig­ners hem be­doeld heb­ben

De Mazda MX-30 First Edition is precies zoals de ontwerpers van Mazda hem bedoeld hebben, met zijn speciaal ontworpen 18-inch velgen, bijzondere kleurcombinaties, keuze uit twee bijzondere interieurs en alle innovaties op het gebied van veiligheid en infotainment die je nodig hebt voor optimaal rijplezier.

Ant­woor­den op je vra­gen

Wil je meer weten over de nieuwe Mazda MX-30 of elektrisch aangedreven auto’s? Heb je bijvoorbeeld vragen over de actieradius, opladen of de accu? We helpen je graag verder!

Direct contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

 

 

 

HomeMazdaNieuwsGroot nieuws! De nieuwe Mazda MX-30