Mazda MX-5

Bij de nieuwe Mazda MX-5 hoef je niet te lang stil te staan. De MX-5 is niet voor niets ontworpen voor zijn rijplezier. Daarnaast is de MX-5 een lust voor het oog dankzij het KODO design. Stap in, voel de wind door je haren en geniet van elke rit die je maakt.

Onder andere dankzij de SKYACTIV Technology en de ‘grammenstrategie’, die de MX-5 tot een lichtgewicht maakt, biedt de MX-5 de ultieme rijervaring. Wij noemen dat Jinba Ittai: ruiter en paard zijn één. Dit gevoel wordt versterkt doordat alles in de MX-5 om jou heen ontworpen is. De MX-5 begrijpt altijd precies wat jij bedoelt.

PUUR OP GE­VOEL

Eenheid met een auto ervaar je nergens zo sterk als in de Mazda MX-5. Van jouw positie in de auto, precies in het midden en recht voor de pedalen, tot aan alle elementen om je heen. Alles is ontworpen om de band tussen jou en de MX-5 te versterken. Vanaf het moment dat je de motor start voel je die verbinding. En met elke kilometer die je rijdt, wordt die band sterker. Ervaar het nu zelf en plan een proefrit.

Deze auto heeft weinig nodig om hem te laten spreken. Toch zorgen de 16-inch velgen en de buitenspiegels in interieurkleur ervoor dat je extra opvalt met deze auto. Daarbij is ook het interieur tot in de puntjes afgewerkt. Behoefte aan meer comfort? Ontdek alle uitvoeringen.

De Mazda MX-5 is niet alleen een sportauto die je hart sneller laat kloppen, maar ook fijn om naar te kijken. Met zijn fraaie proporties, vloeiende lijnen en dramatische contouren streelt het KODO design al je zintuigen. Open het dak en geniet van de vrijheid die dat met zich meebrengt.

TOT € 1.500 ACCESSOIRES CADEAU

De MX-5 heeft een historie van innoveren, maar blijft altijd trouw aan het oorspronkelijke ideaal: een lichtgewicht sportauto die precies doet wat jij wilt. Kies voor pure verfijning met de Mazda MX-5 en ontvang nu tijdelijk tot € 1.500 accessoires cadeau.


Standaard voorzien van o.a.

  • Airbag bestuurder en bijrijder, zijairbags
  • Softtop van stof met verwarmbare achterruit
  • 16-inch lichtmetalen velgen Silver
  • Radio/MP3-speler met AUX- en USB-aansluiting en 4 speakers
  • Start- / stopknop met wegrijbeveiliging
  • LED-koplampen
Nu vanaf
€ 37.490,-
Gratis offerte
HomeMazdaActiesMazda MX-5