Vanaf
€ 39.690,-
Private lease
€ 619,-
Inruilwaarde weten? Inruilwaarde weten?

Mazda MX-5

Ontvang tijdelijke € 3.000,- inruilpremie!

De MX-5 heeft een historie van innoveren, maar blijft altijd trouw aan het oorspronkelijke ideaal: een lichtgewicht sportauto die precies doet wat u wilt. Kies voor pure verfijning met de Mazda MX-5 en ontvang nu tijdelijk € 3.000,- inruilpremie, ongeacht uw inruiler!

Puur op gevoel

Eenheid met een auto ervaart u nergens zo sterk als in de Mazda MX-5. Van uw positie in de auto, precies in het midden en recht voor de pedalen, tot aan alle elementen om je heen. Alles is ontworpen om de band tussen u en de MX-5 te versterken. Vanaf het moment dat u de motor start voelt u die verbinding. En met elke kilometer die u rijdt, wordt die band sterker.

De Mazda MX-5 is niet alleen een sportauto die uw hart sneller laat kloppen, maar ook fijn om naar te kijken. Met zijn fraaie proporties, vloeiende lijnen en dramatische contouren streelt het Kodo design al uw zintuigen. Open het dak en geniet van de vrijheid die dat met zich meebrengt.

Standaard voorzien van o.a.

  • 16" lichtmetalen velgen
  • Hand­ma­tig be­dien­ba­re air­con­di­ti­o­ning
  • Mul­ti­me­dia­systeem MZD Con­nect met ra­dio, DAB+ di­gi­ta­le ra­dio, Blue­tooth® en 6 spea­kers, 2x USB-aan­slui­ting en 7-inch LCD tou­chs­cr­een kleu­ren­dis­play
  • Smartp­ho­ne-in­te­gra­tie: Ap­ple Car­Play (draad­loos) / An­droid Auto™
  • Softtop van stof met verwarmbare achterruit
  • Wind­bloc­ker
Vanaf
€ 39.690,-
Gratis offerte
Liever private lease?
€ 619,- p/mnd
Private lease
Disclaimer

Actie geldig bij particuliere/zakelijke aanschaf met aankoopdatum 1 april 2023 t/m 30 juni 2023. Niet geldig bij zakelijke/private lease of in combinatie met andere acties. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen en levertijd voorbehouden.

HomeMazdaActiesMazda MX-5