Rijklaar vanaf € 43.290
TOT € 4.000 INRUILVOORDEEL
Vanaf
€ 43.290,-
Private lease
€ 599,-

Mazda MX-5

Ontvang tijdelijk tot € 4.000,- inruilvoordeel!

De Mazda MX-5 kies je puur op gevoel. Niet voor niets is de MX-5 ontworpen om zijn rijplezier. Daarnaast is de MX-5 een lust voor het oog dankzij het Kodo design.

Het is nu een éxtra mooi moment voor de Mazda MX-5, dankzij maximaal € 4.000 inruilvoordeel.

Puur op gevoel

Eenheid met een auto ervaart u nergens zo sterk als in de Mazda MX-5. Van uw positie in de auto, precies in het midden en recht voor de pedalen, tot aan alle elementen om je heen. Alles is ontworpen om de band tussen u en de MX-5 te versterken. Vanaf het moment dat u de motor start voelt u die verbinding. En met elke kilometer die u rijdt, wordt die band sterker.

De Mazda MX-5 is niet alleen een sportauto die uw hart sneller laat kloppen, maar ook fijn om naar te kijken. Met zijn fraaie proporties, vloeiende lijnen en dramatische contouren streelt het Kodo design al uw zintuigen. Open het dak en geniet van de vrijheid die dat met zich meebrengt.

Standaard voorzien van o.a.

  • 16" lichtmetalen velgen
  • Cruise Control
  • Hand­ma­tig be­dien­ba­re air­con­di­ti­o­ning
  • 8,8-inch tou­chs­cr­een mul­ti­me­dia­systeem MZD Con­nect met ra­dio, DAB+ di­gi­ta­le ra­dio, Blue­tooth® en 6 spea­kers
  • Parkeersensoren achter
  • Smartp­ho­ne-in­te­gra­tie: Ap­ple Car­Play (draad­loos) / An­droid Auto™
Vanaf
€ 43.290,-
Gratis offerte
Liever private lease?
€ 599,- p/mnd
Private lease
Disclaimer

Actie geldig bij particuliere/zakelijke aanschaf met aankoopdatum 14 december 2023 t/m 31 maart 2024. Niet geldig bij zakelijke/private lease of in combinatie met andere acties. Prijzen excl. metallic/mica lak en eventuele opties. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen voorbehouden.

HomeMazdaActiesMazda MX-5