Tijdelijk rijklaar vanaf € 29.990
TOT € 6.500 INSTAPVOORDEEL
Vanaf
€ 29.990,-
Private lease
€ 389,-

Mazda MX-30

Ontvang tijdelijk tot € 6.500 instapvoordeel!

Stap je nu over op de Mazda MX-30 EV en maak aanspraak op € 2.950 overheidssubsidie (SEPP). En of je nu kiest voor de Mazda MX-30 EV of R-EV, je ontvangt tijdelijk tot € 6.500 instapvoordeel!

Bewust elektrisch

Met de vernieuwde Mazda MX-30 maakt u een bewuste keuze. U kiest voor elektrisch. En tegelijkertijd kiest u voor zoveel meer. U kiest voor kwaliteit en luxe. U kiest voor een interieurstijl die bij u past. U kiest voor een crossover die de aandacht trekt, helemaal wanneer u instapt en de freestyle deuren zich ontvouwen. Boven alles kiest u voor rijplezier. Ultiem rijplezier.

De vernieuwde Mazda MX-30 is ontwikkeld voor de dagelijkse behoeften van bestuurders en inzittenden. Met een batterijcapaciteit van 35,5 kWh en een actieradius van 200 km (gecombineerd) en 262 km (stadsverkeer) op basis van de WLTP-cyclus voldoet de Mazda MX-30 ruim aan de behoeften van Europese automobilisten die per dag gemiddeld 48 km rijden.

Standaard voorzien van o.a.

  • 18" Lichtmetalen velgen
  • Adaptieve LED-verlichting
  • Dodehoeksdetectie
  • Stoelverwarming voor
  • Elektrisch verstelbare bestuurdersstoel
  • Radar cruise control
Vanaf
€ 29.990,-
Gratis offerte
Liever private lease?
€ 389,- p/mnd
Private lease
Disclaimer

Deze actie is geldig voor particuliere/zakelijke aanschaf met aankoopdatum tussen 28 maart 2024 en 31 augustus 2024, met uiterlijke registratie op 31 augustus 2024. De actie is enkel van toepassing op beschikbare voorraad. Bij de berekening van de communicatieprijs is de tijdelijke korting in de vorm van het instapvoordeel inbegrepen; de fiscale waarde blijft echter ongewijzigd. De actie is niet geldig bij zakelijke-/private lease of in combinatie met andere acties. Het afgebeelde model kan verschillen van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen zijn voorbehouden.

De Subsidie Elektrische Personenauto’s Particulieren (SEPP) dient door de subsidieontvanger aangevraagd te worden via rvo.nl. Naast alle relevante informatie tref je hier ook de actuele situatie rondom het beschikbare jaarbudget. Uw Mazda-dealer kan niet aansprakelijk worden gehouden in verband met de eventuele toekenning van deze overheidssubsidie of eventuele wijzigingen in de regeling.

HomeMazdaActiesMazda MX-30