Rijklaar vanaf € 36.490
€ 2.950 MAZDA SUBSIDIE + GRATIS LAADPAAL
Vanaf
€ 36.490,-
Private lease
€ 389,-

Mazda MX-30

Ontvang nu € 2.950 extra Mazda subsidie én een laadpaal t.w.v. € 2.250

Stap je nu over op de Mazda MX-30 EV, dan ontvang je € 2.950 Mazda subsidie en maak aanspraak op € 2.950 overheidssubsidie. En of je nu kiest voor de Mazda MX-30 EV of R-EV, je ontvangt tijdelijk een Cube laadpaal t.w.v. € 2.250!

Bewust elektrisch

Met de vernieuwde Mazda MX-30 maakt u een bewuste keuze. U kiest voor elektrisch. En tegelijkertijd kiest u voor zoveel meer. U kiest voor kwaliteit en luxe. U kiest voor een interieurstijl die bij u past. U kiest voor een crossover die de aandacht trekt, helemaal wanneer u instapt en de freestyle deuren zich ontvouwen. Boven alles kiest u voor rijplezier. Ultiem rijplezier.

De vernieuwde Mazda MX-30 is ontwikkeld voor de dagelijkse behoeften van bestuurders en inzittenden. Met een batterijcapaciteit van 35,5 kWh en een actieradius van 200 km (gecombineerd) en 262 km (stadsverkeer) op basis van de WLTP-cyclus voldoet de Mazda MX-30 ruim aan de behoeften van Europese automobilisten die per dag gemiddeld 48 km rijden.

Standaard voorzien van o.a.

  • 18" Lichtmetalen velgen
  • Adaptieve LED-verlichting
  • Dodehoeksdetectie
  • Stoelverwarming voor
  • Elektrisch verstelbare bestuurdersstoel
  • Radar cruise control
Vanaf
€ 36.490,-
Gratis offerte
Liever private lease?
€ 389,- p/mnd
Private lease
Onze voorraad

Onze voorraad Mazda MX-30

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Mazda MX-30 staan?

Disclaimer

Actie geldig bij particuliere/zakelijke aanschaf met aankoopdatum 14 december 2023 t/m 31 maart 2024. Niet geldig bij zakelijke/private lease of in combinatie met andere acties. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen voorbehouden.

De Subsidie Elektrische Personenauto’s Particulieren (SEPP) dient door de subsidieontvanger aangevraagd te worden via rvo.nl. Naast alle relevante informatie tref je hier ook de actuele situatie rondom het beschikbare jaarbudget. Uw Mazda-dealer kan niet aansprakelijk worden gehouden in verband met de eventuele toekenning van deze overheidssubsidie of eventuele wijzigingen in de regeling.

Cube laadpaal betreft de Cube Smart laadpaal t.w.v. € 2.250. Zie https://prijzen.mazda.nl/mazda-mx-30/services voor meer informatie.

HomeMazdaActiesMazda MX-30