Rijklaar vanaf € 36.440,-
€ 2.950,- MAZDA SUBSIDIE
Vanaf
€ 36.440,-
Private lease
€ 429,-
Inruilwaarde weten? Inruilwaarde weten?

Mazda MX-30

Ontvang € 2.950,- Mazda Subsidie!

Met de vernieuwde Mazda MX-30 maakt u een bewuste keuze. U kiest voor elektrisch, maar ook voor zoveel meer: kwaliteit en luxe, een interieurstijl die bij u past en bovendien kiest u voor ultiem rijplezier.

Kiest u nu bewust voor de MX-30? Profiteer nu bij aankoop van € 2.950,- Mazda Subsidie!

Bewust elektrisch

Met de vernieuwde Mazda MX-30 maakt u een bewuste keuze. U kiest voor elektrisch. En tegelijkertijd kiest u voor zoveel meer. U kiest voor kwaliteit en luxe. U kiest voor een interieurstijl die bij u past. U kiest voor een crossover die de aandacht trekt, helemaal wanneer u instapt en de freestyle deuren zich ontvouwen. Boven alles kiest u voor rijplezier. Ultiem rijplezier.

De vernieuwde Mazda MX-30 is ontwikkeld voor de dagelijkse behoeften van bestuurders en inzittenden. Met een batterijcapaciteit van 35,5 kWh en een actieradius van 200 km (gecombineerd) en 262 km (stadsverkeer) op basis van de WLTP-cyclus voldoet de Mazda MX-30 ruim aan de behoeften van Europese automobilisten die per dag gemiddeld 48 km rijden.

Standaard voorzien van o.a.

  • 18" Lichtmetalen velgen
  • Adaptieve LED-verlichting
  • Dodehoeksdetectie
  • Stoelverwarming voor
  • Elektrisch verstelbare bestuurdersstoel
  • Radar cruise control
Vanaf
€ 36.440,-
Gratis offerte
Liever private lease?
€ 429,- p/mnd
Private lease
Disclaimer

Actie geldig bij particuliere/zakelijke aanschaf met aankoopdatum 1 april 2023 t/m 30 juni 2023. Niet geldig bij zakelijke/private lease of in combinatie met andere acties. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen voorbehouden. Zie voor kosten en voorwaarden: www.mazda.nl.

HomeMazdaActiesMazda MX-30