Tijdelijk rijklaar vanaf € 30.490,-
TOT € 6.500 INSTAPVOORDEEL
Vanaf
€ 30.490,-
Private lease
€ 459,-

Mazda MX-30 R-EV

Ontvang tijdelijk tot € 6.500 instapvoordeel!

De Mazda MX-30 R-EV is een plug-in hybride van ongekende klasse waarbij de focus ligt op het aspect waar de plug-in hybride voor bestemd is, zo veel mogelijk elektrisch kunnen rijden. Met onder andere de juiste elektrische range voor dagelijkse ritten en de laadmogelijkheden.

En of je nu kiest voor de Mazda MX-30 EV of R-EV, je ontvangt tijdelijk tot € 6.500 instapvoordeel!

UNIEKE TECHNOLOGIE VOOR ONEINDIG RIJPLEZIER

De Mazda MX-30 R-EV is een unieke plug-in hybride met de focus op elektrisch rijden. De meeste ritten zullen namelijk volledig elektrisch zijn dankzij de batterij die zorgt voor een range tot wel 85 km. En met de mogelijkheid tot 3-fase en snelladen, kunt u binnen no time weer de weg op. Kortom, altijd het gemak van elektrisch rijden binnen handbereik.

De wielen worden net als bij een volledig elektrische auto aangedreven door de elektromotor. Echter wordt de Mazda MX-30 R-EV aangedreven door een rotatiemotor. Dit is een unieke techniek van Mazda. De rotatiemotor is lichter, compacter, maakt minder geluid en heeft minimale trillingen doordat hij als generator de batterij kan opladen. Ideaal voor (onverwachte) langere ritten!

Standaard voorzien van o.a.

  • 18" lichtmetalen velgen
  • Ach­ter­uit­rij­ca­me­ra met sensoren vóór en achter
  • Cli­ma­te Con­trol
  • LED-kop­lam­pen en ach­ter­lich­ten
  • Licht- en re­gen­sen­sor
  • Mazda Ra­dar Crui­se Con­trol (MRCC)
Vanaf
€ 30.490,-
Gratis offerte
Liever private lease?
€ 459,- p/mnd
Private lease
Disclaimer

Actie geldig bij particuliere/zakelijke aanschaf met aankoopdatum 21 maart t/m 30 juni 2024. Het voordeel is niet geldig bij zakelijke/private lease of in combinatie met andere acties. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen voorbehouden.

HomeMazdaActiesMazda MX-30 R-EV