Vanaf
€ 62.390,-

Mazda CX-80 Plug-in Hybride

Alle mogelijkheden binnen handbereik

De volledig nieuwe Mazda CX-80 Plug-in Hybrid is een adembenemend toonbeeld van Japans vakmanschap. Deze elegante SUV biedt drie rijen met maar liefst zeven stoelen en alles in deze ruime, veelzijdige auto is tot in de puntjes afgewerkt. In Japan wordt ruimte gezien als een schildersdoek. Een ruimte die je kunt vullen met plezier, uitstapjes met het gezin en avonturen.

Elegant, stoer en volop ruimte

De volledig nieuwe Mazda CX-80 is uitgerust met een reeks rijstanden en functies die een ongeëvenaarde rijervaring bieden, in alle weersomstandigheden en zowel in de stad als daarbuiten. Met voldoende zitruimte voor maar liefst zeven personen is de nieuwe CX-80 de ruimste SUV van Mazda. Binnen profiteert u van optimaal comfort en een grote laadruimte, evenals drie rijen uiterst comfortabele, luxe stoelen.

In de fraaie contouren ziet u de stijlvolle elegantie van Mazda's Kodo designtaal terug en door de subliem afgewerkte oppervlakken maakt de auto een sierlijke en toch stoere indruk. Binnen zijn de zorgvuldig geselecteerde materialen in perfecte harmonie met elkaar.

De benzinemotor van de Mazda CX-80 Plug-in Hybrid is op innovatieve wijze gecombineerd met een efficiënte elektromotor en grote batterij. De grotere accu en elektromotor zijn in staat om de auto volledig elektrisch aan te drijven over een grotere afstand. Zo ervaart u ultiem rijplezier in combinatie met milieuvriendelijke eigenschappen.

Standaard voorzien van o.a.

  • 20" lichtmetalen velgen
  • Achteruitrijcamera met sensoren vóór & achter
  • Climate Control in drie zones
  • LED-koplampen met koplampsproeiers
  • Navigatiesysteem (12,3" scherm) met smartphone integratie
  • Tweede zitrij met drie zitplaatsen, derde zitrij met twee zitplaatsen
Vanaf
€ 62.390,-
Gratis offerte
Disclaimer

Mazda CX-80 vanaf € 62.390. Gemiddeld verbruik Mazda CX-60 van 1,6 liter per 100 km / 62,5 km per liter / CO2-uitstoot van 36 g/km. Onder voorbehoud van officiële homologatie. Genoemde prijzen zijn incl. BPM, BTW en kosten rijklaar maken, excl. metallic/mica lak en opties. Het afgebeelde model kan verschillen van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen zijn voorbehouden.

HomeMazdaActiesMazda CX-80 Plug-in Hybride