Tijdelijk rijklaar vanaf € 49.990
TOT € 6.700 INSTAPVOORDEEL
Vanaf
€ 49.990,-
Private lease
€ 699,-

Mazda CX-60 Plug-in Hybride

Ontvang tot € 6.700,- instapvoordeel!

Ontdek de Mazda CX-60, de eerste Plug-in Hybride van Mazda. Een combinatie van unieke Japanse schoonheid en een elegant, maar krachtig ontwerp. Alles in deze SUV is om je heen ontworpen, om je het ultieme rijplezier te geven.

De Mazda CX-60 is direct leverbaar. Kies je nu, dan ontvang je tot € 6.700 instapvoordeel!

Uniek Japans design

Een combinatie van unieke Japanse schoonheid en een elegant, maar krachtig ontwerp: de Mazda CX-60 is ontworpen voor wie hoge eisen stelt. Het rustgevende, elegante interieur biedt een mooie weggewerkte uitrusting en mensgerichte technologieën die de verwachtingen absoluut zullen overtreffen. Een SUV voor vooruitstrevende bestuurders die echt snappen waar kwaliteit en superieure rijeigenschappen voor staan.

De Mazda CX-60 is voorzien van een hele reeks technologieën die de auto veiliger en comfortabeler maken. Een daarvan is een functionaliteit die helpt de ideale zitpositie te vinden. Deze past de omgeving van de bestuurder automatisch naar wens aan.

Een krachtige 2.5l Skyactiv-G 4-cilinder benzinemotor is op innovatieve wijze gecombineerd met een efficiënte elektromotor en grote batterij. Daarmee rijdt u tot 63 kilometer volledig elektrisch, ruim voldoende voor dagelijks rijplezier. Opladen gaat snel en eenvoudig, en als u een langere afstand moet afleggen, kunt u nog altijd de benzinemotor inschakelen.

Standaard voorzien van o.a.

  • 18" lichtmetalen velgen
  • Climate Control in twee zones
  • LED-koplampen met koplampsproeiers
  • Navigatie
  • Parkeersensoren achter
  • Smartp­ho­ne-in­te­gra­tie: Ap­ple Car­Play (draad­loos) / An­droid Auto
Vanaf
€ 49.990,-
Gratis offerte
Liever private lease?
€ 699,- p/mnd
Private lease
Onze voorraad

Onze voorraad Mazda CX-60

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Mazda CX-60 staan?

Disclaimer

Actie geldig bij particuliere/zakelijke aanschaf met aankoopdatum 21 maart t/m 30 juni 2024. Het voordeel is niet geldig bij zakelijke/private lease of in combinatie met andere acties. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen voorbehouden.

HomeMazdaActiesMazda CX-60 Plug-in Hybride