Vanaf
€ 32.990,-
Private lease
€ 499,-
Inruilwaarde weten? Inruilwaarde weten?

Mazda CX-30

Ontvang € 2.000,- inruilpremie!

Een mooi moment voor een Mazda CX-30 met het mild hybride systeem van Mazda. Hiermee profiteer je van een lager brandstofverbruik zonder in te leveren op rijplezier.

Rijd deze elegante crossover nú en ontvang tijdelijk € 2.000 inruilvoordeel.

Als twee sterke armen

Ontworpen volgens het Japanse Kodo-design, draait ook in het design van de Mazda CX-30 alles om de kunst van het weglaten. Het resultaat is oogstrelend. En dankzij de unieke isolatieaanpak is de Mazda CX-30 misschien wel de stilste in zijn klasse.

Ontdek de ruimte keuze in motoren: de efficiënte e-Skyactiv G en de revolutionaire e-Skyactiv X benzinemotor. Deze benzinemotoren beschikken standaard over het zogenaamde M Hybrid-systeem, dat de motor ondersteunt in zwaardere omstandigheden. In combinatie met de lichte carrosserie maakt dit de Mazda CX-30 zuiniger dan ooit.

De Mazda CX-30 is het toonbeeld van veiligheid. Deze crossover behaalde hoogste score in de Euro NCAP en is daarmee meest veilige auto voor inzittende volwassene ter wereld.

Het moge duidelijk zijn: de Mazda CX-30 is meer dan alleen de veiligste. Deze auto omarmt én verleidt u. Met een oogstrelend interieur van ongekende klasse. Stap in en ervaar hoe dat voelt… als twee sterke armen om je heen.

Standaard voorzien van o.a.

  • 16" lichtmetalen velgen
  • Ge­ïn­te­greerd na­vi­ga­tie­systeem
  • LED-koplampen met koplampsproeiers
  • Mazda Con­nect mul­ti­me­dia­systeem met 8,8" TFT-kleu­ren­dis­play, voor­zien van 8 spea­kers, ra­dio, DAB+, USB- en 12V-aan­slui­ting.
  • Mazda Ra­dar Crui­se Con­trol
  • Par­keersen­so­ren ach­ter
Vanaf
€ 32.990,-
Gratis offerte
Liever private lease?
€ 499,- p/mnd
Private lease
Onze voorraad

Onze voorraad Mazda CX-30

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Mazda CX-30 staan?

Disclaimer

Actie geldig bij particuliere/zakelijke aanschaf met aankoopdatum 1 april 2023 t/m 30 juni 2023. Niet geldig bij zakelijke/private lease of in combinatie met andere acties. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen en levertijd voorbehouden.

HomeMazdaActiesMazda CX-30