TOT € 1.250 ACCESSOIRES CADEAU
De Mazda CX-30 bij Autobedrijf Braber

Mazda CX-30

De nieuwe Mazda CX-30 is een klasse apart. Deze gloednieuwe crossover is een schoolvoorbeeld van ons veelgeprezen vakmanschap. Dat klinkt niet alleen veelbelovend. Dat is het ook. Zo is hij buitengewoon vanbinnen. Met een interieur waarvoor gebruikgemaakt is van hoogwaardige materialen. Maar de nieuwe Mazda CX-30 is ook hoorbaar anders. Zo hebben we ’m standaard voorzien van een fantastisch audiosysteem, met ingenieus geplaatste speakers volgens menscentrisch design. En dankzij de unieke isolatieaanpak is hij misschien wel de stilste in zijn klasse.

De Mazda CX-30 is het toonbeeld van veiligheid en is ontworpen volgens het Japanse Kodo-design. Tijdelijk ontvang je tot € 1.250 accessoires cadeau bij aanschaf van een Mazda CX-30. Zo geef je je Mazda CX-30 nóg een luxere uitstraling met led interieur verlichting en een aluminium pedalenset.

ALS TWEE STERKE ARMEN

Mazda staat voor puur rijplezier. Dat is te zien in de unieke techniek van de revolutionaire Skyactiv-X-benzinemotor. Het zogenoemde Mazda M Hybrid-systeem, dat de motor ondersteunt in zwaardere omstandigheden, zorgt ervoor dat je niet hoeft in te leveren op dynamisch rijgedrag. Het moge duidelijk zijn: de nieuwe Mazda CX-30 is een totaal nieuw geluid. Het interieur, de speakers, de motor: het klinkt allemaal beduidend anders. Je zou het eigenlijk met eigen oren moeten horen.

TOT € 1.250 ACCESSOIRES CADEAU

De Mazda CX-30 is niet alleen het toonbeeld van veiligheid, deze elegante crossover is meer, veel meer. Tijdelijk ontvang je tot € 1.250 accessoires cadeau! Kies onder andere voor een trekhaak met 13-polige stekker, zodat je jouw caravan moeiteloos meeneemt door heel Europa. Of voor een Thule dakkoffer, voor extra bagageruimte tijdens de autovakantie.

Standaard voorzien van o.a.

  • 16-inch lichtmetalen velgen, Gray
  • LED-koplampen met koplampsproeiers
  • Halogeen dagrijverlichting
  • LED-verlichting achter
  • Dakspoiler in Black
  • In achterruit geïntegreerde antenne
Nu voor
€ 31.490,-
Gratis offerte
Liever private lease?
€ 399,- p/mnd
HomeMazdaActiesMazda CX-30