Vanaf
€ 32.990,-
Private lease
€ 499,-
Inruilwaarde weten? Inruilwaarde weten?

Mazda CX-30

Gratis automaat upgrade t.w.v. € 3.000,-!

De Mazda CX-30 is niet alleen het toonbeeld van veiligheid, deze elegante crossover is meer, veel meer. Spreekt het idee van rijden in een automaat u aan? Dat komt goed uit! U ontvangt namelijk tijdelijk een gratis upgrade t.w.v. € 3.000,- naar een Mazda CX-30 met automaat!

Als twee sterke armen

Ontworpen volgens het Japanse Kodo-design, draait ook in het design van de Mazda CX-30 alles om de kunst van het weglaten. Het resultaat is oogstrelend. En dankzij de unieke isolatieaanpak is de Mazda CX-30 misschien wel de stilste in zijn klasse.

Ontdek de ruimte keuze in motoren: de efficiënte e-Skyactiv G en de revolutionaire e-Skyactiv X benzinemotor. Deze benzinemotoren beschikken standaard over het zogenaamde M Hybrid-systeem, dat de motor ondersteunt in zwaardere omstandigheden. In combinatie met de lichte carrosserie maakt dit de Mazda CX-30 zuiniger dan ooit.

De Mazda CX-30 is het toonbeeld van veiligheid. Deze crossover behaalde hoogste score in de Euro NCAP en is daarmee meest veilige auto voor inzittende volwassene ter wereld.

Het moge duidelijk zijn: de Mazda CX-30 is meer dan alleen de veiligste. Deze auto omarmt én verleidt u. Met een oogstrelend interieur van ongekende klasse. Stap in en ervaar hoe dat voelt… als twee sterke armen om je heen.

Standaard voorzien van o.a.

  • 16" lichtmetalen velgen
  • Ge­ïn­te­greerd na­vi­ga­tie­systeem
  • LED-koplampen met koplampsproeiers
  • Mazda Con­nect mul­ti­me­dia­systeem met 8,8" TFT-kleu­ren­dis­play, voor­zien van 8 spea­kers, ra­dio, DAB+, USB- en 12V-aan­slui­ting.
  • Mazda Ra­dar Crui­se Con­trol
  • Par­keersen­so­ren ach­ter
Vanaf
€ 32.990,-
Gratis offerte
Liever private lease?
€ 499,- p/mnd
Private lease
Disclaimer

Actie geldig bij particuliere/zakelijke aanschaf met aankoopdatum 15 december 2022 t/m 31 maart 2023. Niet geldig bij zakelijke/private lease of in combinatie met andere acties. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen en levertijd voorbehouden.

HomeMazdaActiesMazda CX-30