MET AUTOMAAT ZONDER MEERPRIJS
De Mazda 6 nu bij Autobedrijf Braber

Mazda 6

Met een uitermate verfijnd design en nieuw niveau van rijplezier is de Mazda6 met recht het topmodel van Mazda. Dankzij de KODO designfilosofie is het ook een auto waar je naar omkijkt, telkens weer. Stap je in, dan merk je helemaal wat vakmanschap betekent. Een uiterst verfijnde afwerking is namelijk de standaard.

Neem de sierpanelen in het dashboard. Die zijn gemaakt van authentiek Japans Sen-hout. Hetzelfde hout waarmee in Japan muziekinstrumenten en meubelen met de hand worden gemaakt.

Met zijn opnieuw vormgegeven dynamische achterkant en lage profiel straalt de auto pure elegantie uit. Dat kom nóg beter tot zijn recht in onze nieuwste kleur Soul Red Crystal Metallic. En met onze nieuwste i-ACTIVSENSE veiligheidssystemen ben je volledig in controle. Autorijden is nog nooit zo ontspannen en leuk geweest. Dankzij de nieuwste SKYACTIV Technology gaan superieure prestaties hand in hand met een uitzonderlijk laag brandstofverbruik en ervaar je nog sterker de betekenis van Jinba Ittai, het unieke gevoel dat je één bent met de auto.

Kies je nu voor de Mazda6 met automaat, dan doe je dat tijdelijk zonder meerprijs. Zo rijd je extra comfortabel! 

IN EEN LUXE­PO­SI­TIE

Neem plaats in de zeer comfortabele Mazda6 Sedan met standaard: LED-koplampen, een breed assortiment aan veiligheidssystemen, multimediasysteem met Apple CarPlay, climate control, licht- en regensensor, dimmende binnenspiegel en leder stuurwiel. Ook de Radar Cruise Control en een Active Driving Display behoren tot de standaarduitrusting. Ontdek jouw uitvoering.

We hebben de dynamiek en prestaties van de Mazda6 sedan zorgvuldig onder de loep genomen om je nóg meer rijplezier te laten ervaren. Onze technologie in de nieuwste SKYACTIV motoren laat de auto soepel en snel vanuit stilstand optrekken, zonder vertraging en zonder aarzeling, precies en gecontroleerd. Door de uitstekende G-krachtenbeheersing en tal van verbeteringen die zorgen voor afname van geluid, trillingen en schokken, is autorijden veiliger en leuker dan ooit. Ervaar het in een proefrit!


Standaard voorzien van o.a.

  • Geïntergreerd Navigatiesysteem
  • Mazda Radar Cruise Control
  • Achteruitrijcamera
  • Smart Keyless Entry
  • Lane Keep Assist (LKA)
  • Apple Carplay
Nu vanaf
€ 39.990,-
Gratis offerte
Liever private lease?
€ 585,- p/mnd
HomeMazdaActiesMazda 6