Rijklaar vanaf € 43.790
TOT € 3.175,- UPGRADEVOORDEEL
Vanaf
€ 43.790,-
Private lease
€ 719,-
Inruilwaarde weten? Inruilwaarde weten?

Mazda 6

DE MAZDA 6: NÚ MET UP­GRA­DE­VOOR­DEL TOT € 3.175,-

Een mooi moment voor een Mazda6 met een uitermate verfijnd design en nieuw niveau van rijplezier. Ervaar ‘t nú en geniet van € 3.175 upgrade voordeel. Geniet van een ontspannen rit zonder in te leveren op rijplezier. Dankzij een automaat rijd je nog veiliger doordat u zich volledig kunt focussen op de weg zonder te hoeven schakelen.

In een luxepositie

De Mazda 6 staat voor pure luxe. Dat begint al vóór u instapt, als je geniet van het schitterende Kodo design. De Kodo-designfilosofie staat voor ‘Soul of Motion’. Toegepast op de Mazda 6 levert dat een prachtige mix van verfijning en dynamische kracht op. U krijgt gewoon zin om in te stappen en weg te rijden.

Stap je in, dan merkt u helemaal wat vakmanschap betekent. Een uiterst verfijnde afwerking is namelijk de standaard. Of u de Mazda 6 nu zakelijk rijdt of puur privé, met de Mazda6 zit je altijd in een luxepositie.

Bij de Mazda 6 staat de harmonie tussen auto en bestuurder centraal. Want ondanks zijn afmetingen reageert de Mazda6 bijzonder direct. U voelt zich werkelijk één met de auto.

Standaard voorzien van o.a.

  • 17" lichtmetalen velgen
  • Active Driving Display (ADD): kleuren head-up display met belangrijkste rij-informatie
  • Climate control, automatische airconditioning in twee zones
  • LED-koplampen met mistlampfunctie, kop­lamp­sproeiers en automatische hoogteverstelling
  • Mazda Radar Cruise Control
  • Smartphone-integratie: Apple CarPlay (draadloos) / Android Auto™
Vanaf
€ 43.790,-
Gratis offerte
Liever private lease?
€ 719,- p/mnd
Private lease
Disclaimer

Actie geldig bij particuliere/zakelijke aanschaf met aankoopdatum 1 april 2023 t/m 30 juni 2023. Niet geldig bij zakelijke/private lease of in combinatie met andere acties. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen en levertijd voorbehouden.

HomeMazdaActiesMazda 6