Rijklaar vanaf € 47.340
TOT € 4.000,- INRUILVOORDEEL
Vanaf
€ 47.340,-
Private lease
€ 709,-

Mazda 6

DE MAZDA6: NÚ MET IN­RUIL­VOOR­DEEL TOT € 4.000

Een mooi moment voor een Mazda 6 met een uitermate verfijnd design en nieuw niveau van rijplezier. Ervaar ‘t nú en geniet van maximaal € 4.000 inruilvoordeel. Geniet van een ontspannen rit zonder in te leveren op rijplezier. Dankzij een automaat rijd je nog veiliger doordat jij je volledig kunt focussen op de weg zonder te hoeven schakelen.

In een luxepositie

De Mazda 6 staat voor pure luxe. Dat begint al vóór u instapt, als je geniet van het schitterende Kodo design. De Kodo-designfilosofie staat voor ‘Soul of Motion’. Toegepast op de Mazda 6 levert dat een prachtige mix van verfijning en dynamische kracht op. U krijgt gewoon zin om in te stappen en weg te rijden.

Stap je in, dan merkt u helemaal wat vakmanschap betekent. Een uiterst verfijnde afwerking is namelijk de standaard. Of u de Mazda 6 nu zakelijk rijdt of puur privé, met de Mazda6 zit je altijd in een luxepositie.

Bij de Mazda 6 staat de harmonie tussen auto en bestuurder centraal. Want ondanks zijn afmetingen reageert de Mazda6 bijzonder direct. U voelt zich werkelijk één met de auto.

Standaard voorzien van o.a.

  • 17" lichtmetalen velgen
  • Active Driving Display (ADD): kleuren head-up display met belangrijkste rij-informatie
  • Climate control, automatische airconditioning in twee zones
  • LED-koplampen met mistlampfunctie, kop­lamp­sproeiers en automatische hoogteverstelling
  • Mazda Radar Cruise Control
  • Smartphone-integratie: Apple CarPlay (draadloos) / Android Auto™
Vanaf
€ 47.340,-
Gratis offerte
Liever private lease?
€ 709,- p/mnd
Private lease
Disclaimer

Actie geldig bij particuliere/zakelijke aanschaf met aankoopdatum 21 maart t/m 30 juni 2024. Niet geldig bij zakelijke/private lease of in combinatie met andere acties. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen voorbehouden.

HomeMazdaActiesMazda 6