Rijklaar vanaf € 30.390,-
GRATIS AUTOMAAT UPGRADE
Vanaf
€ 30.390,-
Private lease
€ 499,-
Inruilwaarde weten? Inruilwaarde weten?

Mazda 3

Gratis automaat upgrade t.w.v. € 3.000,-!

De Mazda 3 is een combinatie van prachtig design, revolutionaire techniek en puur vakmanschap, waarmee Mazda alle verwachtingen overtreft. Overwoog u al om met een automaat te rijden? Of spreekt het idee u aan? Dan heeft u geluk! U ontvangt namelijk tijdelijk een gratis upgrade t.w.v. € 3.000,- naar een Mazda 3 met automaat!

Één en al schoonheid

Ontdek de Mazda3. Een combinatie van prachtig design, revolutionaire techniek en puur vakmanschap. Met dit model hebben de vakmensen van Mazda de volgende stap gezet in het veelgeprezen Kodo design. Dat ziet u terug in de hele auto. Van de grille tot de achterlichten. De Mazda 3 is schoonheid in zijn puurste vorm.

Zodra u plaats neemt, voel u u meteen verbonden met de auto. De intuïtieve bediening is tot in de puntjes uitgedacht. De Mazda 3 beschikt over de revolutionaire Skyactiv technologie. De e-Skyactiv X benzinemotor wordt gecombineerd met Mazda M Hybrid. Dit zorgt voor zowel krachtige prestaties als maximale efficiëntie.

De Mazda3 is leverbaar als sportieve hatchback en elegante sedan.

Standaard voorzien van o.a.

  • 16"lichtmetalen velgen
  • 8,8" TFT-kleurendisplay met bediening via centrale HMI Commander
  • Active Driving Display (ADD): kleuren head-up display met belangrijkste rij-informatie
  • Geïntegreerd navigatiesysteem
  • Mazda Radar Cruise Control
  • Smartphone-integratie: Apple CarPlay / Android Auto™
Vanaf
€ 30.390,-
Gratis offerte
Liever private lease?
€ 499,- p/mnd
Private lease
Disclaimer

Actie geldig bij particuliere/zakelijke aanschaf met aankoopdatum 15 december 2022 t/m 31 maart 2023. Niet geldig bij zakelijke/private lease of in combinatie met andere acties. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen en levertijd voorbehouden.

HomeMazdaActiesMazda 3