Vanaf
€ 21.290,-
Private lease
€ 369,-
Inruilwaarde weten? Inruilwaarde weten?

Mazda 2

Ontvang tot € 1.000,- inruilpremie!

De Mazda 2 zit als gegoten. In dit compacte model komt het beste van Mazda samen. Ontdek de Mazda 2 nu en ontvang tijdelijk € 1.000 inruilvoordeel.

Als gegoten

De Mazda 2 zit als gegoten. Mens en machine in perfecte harmonie, daar is de Mazda 2 een goed voorbeeld van. Sterker nog, in dit compacte model komt het beste van Mazda samen. Of u 'm nu kiest om de techniek of het design: de Mazda 2 is standaard rijk en compleet uitgerust. Dankzij de M Hybrid technologie heeft de Mazda 2 één van de zuinigste benzinemotoren in het segment. Het groene A-label is daarvan het bewijs.

De vormgeving van de auto is niet groots en druk, maar juist stijlvol en verfijnd. Zo is de Mazda 2 ook esthetisch gezien helemaal van nu. En ook vanbinnen heeft de bestuurder centraal gestaan bij het ontwerp: de hoogwaardige materialen en unieke zitpositie sluiten namelijk naadloos aan.

Standaard voorzien van o.a.

  • 15" stalen velgen met wielcover in two-tone kleurstelling
  • 8" LCD touchscreen kleurenscherm
  • Cruise control
  • Handbediende airconditioning
  • LED-koplampen met koplampsproeiers
  • Smartphone-integratie: Apple CarPlay / Android Auto
Vanaf
€ 21.290,-
Gratis offerte
Liever private lease?
€ 369,- p/mnd
Private lease
Disclaimer

Actie geldig bij particuliere/zakelijke aanschaf met aankoopdatum 1 april 2023 t/m 30 juni 2023. Niet geldig bij zakelijke/private lease of in combinatie met andere acties. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen voorbehouden.

HomeMazdaActiesMazda 2