Rijklaar vanaf € 18.990,-
TOT € 1.000,- INRUILPREMIE
Vanaf
€ 18.990,-
Private lease
€ 375,-
Inruilwaarde weten? Inruilwaarde weten?

Mazda 2

Ontvang tot € 1.000,- inruilpremie!

De Mazda 2 zit als gegoten. In dit compacte model komt het beste van Mazda samen. Ontdek de Mazda 2 nu en ontvang tijdelijk tot € 1.000,- inruilpremie (afhankelijk van de uitvoering), ongeacht uw inruiler!

Als gegoten

De Mazda 2 zit als gegoten. Mens en machine in perfecte harmonie, daar is de Mazda 2 een goed voorbeeld van. Sterker nog, in dit compacte model komt het beste van Mazda samen. Of u 'm nu kiest om de techniek of het design: de Mazda 2 is standaard rijk en compleet uitgerust. Dankzij de Skyactiv Technology heeft de Mazda 2 één van de zuinigste benzinemotoren in het segment. Het groene A-label is daarvan het bewijs.

De vormgeving van de auto is niet groots en druk, maar juist stijlvol en verfijnd. Zo is de Mazda 2 ook esthetisch gezien helemaal van nu. En ook vanbinnen heeft de bestuurder centraal gestaan bij het ontwerp: de hoogwaardige materialen en unieke zitpositie sluiten namelijk naadloos aan.

Standaard voorzien van o.a.

  • 15" stalen velgen met wielcover
  • 8" LCD touchscreen kleurenscherm
  • Cruise control
  • Handbediende airconditioning
  • LED-koplampen met koplampsproeiers
  • Smartphone-integratie: Apple CarPlay / Android Auto
Vanaf
€ 18.990,-
Gratis offerte
Liever private lease?
€ 375,- p/mnd
Private lease
Disclaimer

Actie geldig bij particuliere/zakelijke aanschaf met aankoopdatum 29 september 2022 t/m 31 december 2022, uiterlijke registratie 31 maart 2023. Uitzonderingen hierop zijn de Mazda2 Sportive en de Mazda2 Luxury, hiervoor geldt een uiterste registratiedatum van 31 december 2022. Hoogte van het inruilvoordeel bedraagt € 500 voor de basis, Comfort, en Sportive-uitvoering. Op de Luxury en Signature-uitvoering geldt een inruilvoordeel van € 1.000. Niet geldig bij zakelijke/private lease of in combinatie met andere acties. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen voorbehouden.

HomeMazdaActiesMazda 2