Vanaf
€ 26.090,-
Private lease
€ 409,-

Mazda 2 Hybrid

Ontvang € 2.000,- inruilpremie!

De Mazda 2 Hybrid is aangenaam efficiënt. Dit compacte model is een zuinige hybride gericht op comfort. Ontdek de Mazda 2 Hybrid nu en ontvang tijdelijk € 2.000,- inruilpremie, ongeacht uw inruiler!

Elektrisch rijden zonder opladen

Iedereen kan nu elektrisch rijden met de Mazda 2 Hybrid. Deze auto laat zien dat je superefficiënt kunt rijden, zonder in te leveren op rijplezier. De energie die vrijkomt bij het afremmen en uitrollen, gebruikt de auto om de batterij op te laden. Superefficiënt.

De Mazda 2 Hybrid is standaard voorzien van een airbag tussen de voorstoelen en een breed pakket aan veiligheidssystemen, die standaard zijn op iedere uitvoering. De Mazda 2 Hybrid scoort dan ook als één van de meest veilige auto’s in zijn klasse.

Ook is de Mazda 2 Hybrid lekker compact. Ideaal voor in de stad. Van binnen is de auto meer dan compleet. Van multimediasysteem tot automatische airconditioning, alles is aanwezig.

Standaard voorzien van o.a.

  • 15" stalen velgen met wielcover
  • 7" mul­ti­me­dia­scherm met AM-/FM-ra­dio, DAB+ di­gi­ta­le ra­dio & Blue­tooth®
  • Climate Control, automatische airconditioning in één zone
  • Full Ran­ge Adap­ti­ve Crui­se Con­trol incl. stop & go-func­tie
  • Smartphone-integratie: Apple CarPlay / Android Auto™
  • Verstelbare bestuurdersstoel (handbediend, 6-voudig)
Vanaf
€ 26.090,-
Gratis offerte
Liever private lease?
€ 409,- p/mnd
Private lease
Disclaimer

Actie geldig bij particuliere/zakelijke aanschaf met aankoopdatum 1 april 2023 t/m 30 juni 2023. Niet geldig bij zakelijke/private lease of in combinatie met andere acties. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen voorbehouden.

HomeMazdaActiesMazda 2 Hybrid