Tijdelijk rijklaar vanaf € 23.790
TOT € 4.000 INSTAPVOORDEEL
Vanaf
€ 23.790,-
Private lease
€ 339,-

Mazda 2 Hybrid

Ontvang tot € 4.000 instapvoordeel!

De Mazda2 Hybrid laat zien dat je superefficiënt kunt rijden, zonder in te leveren op rijplezier. De energie die vrijkomt bij het afremmen en uitrollen, gebruikt de auto om de batterij op te laden. Standaard is de Mazda2 Hybrid uitgerust met een automaat. Ontdek de Mazda2 Hybrid nu en ontvang tijdelijk tot € 4.000 instapvoordeel!

Elektrisch rijden zonder opladen

De efficiënte en intelligente technologie achter de Mazda2 Hybrid zorgt voor een naadloze overgang tussen de elektrische en de benzinemotor en geweldige rijeigenschappen. Profiteer van het uitzonderlijk lage brandstofverbruik en bespaar tegelijkertijd uitstoot.

Een modern design met vloeiende contouren. De eigentijdse designtaal van de Mazda2 Hybrid zegt meer dan duizend woorden. De kenmerkende grille van Mazda geeft de auto een onverzettelijke uitstraling. De dynamische contouren verlenen de auto een frisse en moderne kwaliteit en zorgen ervoor dat deze snel en wendbaar over komt.

De Mazda2 Hybrid neemt veiligheid zeer serieus in de stad en daarbuiten. U wordt tijdens de rit ondersteund door innovatieve veiligheidstechnologieën. Samen met de zeer stijve carrosserie, het lage zwaartepunt en de airbags tussen de stoelen, zorgt dit ervoor dat u vol vertrouwen de weg op kunt.

Standaard voorzien van o.a.

  • 15" stalen velgen met wielcover
  • 9" mul­ti­me­dia­scherm met AM-/FM-ra­dio, DAB+ di­gi­ta­le ra­dio & Blue­tooth®
  • Achteruitrijcamera
  • Climate Control, automatische airconditioning in één zone
  • Full Ran­ge Adap­ti­ve Crui­se Con­trol incl. stop & go-func­tie
  • Smartphone-integratie: Apple CarPlay / Android Auto™
Vanaf
€ 23.790,-
Gratis offerte
Liever private lease?
€ 339,- p/mnd
Private lease
Onze voorraad

Onze voorraad Mazda 2 Hybrid

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Mazda 2 Hybrid staan?

Disclaimer

Actie geldig bij particuliere/zakelijke aanschaf met aankoopdatum 21 maart t/m 30 juni 2024. Het voordeel is niet geldig bij zakelijke/private lease of in combinatie met andere acties. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen voorbehouden.

HomeMazdaActiesMazda 2 Hybrid