TOT € 1.000 AC­CES­SOI­RES CA­DEAU
De Mazda 2 Hybrid
Vanaf
€ 22.890,-

Mazda 2 Hybrid

Iedereen kan nu elektrisch rijden met de Mazda2 Hybrid. Deze auto laat zien dat je superefficiënt kunt rijden, zonder in te leveren op rijplezier. De energie die vrijkomt bij het afremmen en uitrollen, gebruikt de auto om de batterij op te laden. Superefficiënt.

De Mazda2 Hybrid is standaard voorzien van een airbag tussen de voorstoelen en een breed pakket aan veiligheidssystemen, die standaard zijn op iedere uitvoering. De Mazda2 Hybrid scoort dan ook als één van de meest veilige auto’s in zijn klasse.

Ook is de Mazda2 Hybrid lekker compact. Ideaal voor in de stad. Van binnen is de auto meer dan compleet. Van multimediasysteem tot automatische airconditioning, alles is aanwezig.

Ontdek de Mazda2 Hybrid nu en ontvang tijdelijk tot € 1.000 accessoires cadeau. Rust je Mazda2 Hybrid uit met een van de passende accessoires. 

ALS GE­GO­TEN

De Mazda2 Hybrid is uiterst efficiënt. De benzinemotor en elektromotor werken naadloos samen. En zorgen samen voor een zo laag mogelijk brandstofverbruik. Het resultaat is een verbruik van slechts 1 op 26,3* en een groen A-label. En toch biedt de combinatie van motoren een vermogen van maar liefst 116pk.

De Mazda2 Hybrid scoort als één van de meest veilige auto’s in zijn klasse. Hij kreeg 5 sterren in de Euro NCAP crashtest**. Bovendien is de auto standaard voorzien van een breed pakket aan veiligheidssystemen.

Wat bij de Mazda2 Hybrid ook zo soepel gaat, is het schakelen. De auto is standaard uitgerust met een automaat. Dat maakt de auto comfortabel en wendbaar in het verkeer. Jij kunt je volledig richten op het rijden.

Standaard voorzien van o.a.

  • 15-inch stalen velgen met wielcover, Silver Zwart stoffen interieur
  • Climate Control, automatische airconditioning in één zone
  • Smartphone-integratie: Apple CarPlay / Android Auto™
  • Afwerking grille en raamlijsten, zwart
  • Elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels in exterieurkleur, met geïntegreerde knipperlichten
  • Verstelbare bestuurdersstoel (handbediend, 6-voudig)
Vanaf
€ 22.890,-
Gratis offerte
Liever private lease?
€ 329,- p/mnd
Onze voorraad

Onze voorraad Mazda 2

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Mazda 2 staan?

Actievoorwaarden

Prijs is geheel rijklaar en gebaseerd op levering in 2022.

HomeMazdaActiesMazda 2 Hybrid