Save the date: Kia EV3 Experience op 7 en 8 augustus 27 juni 2024

Save the date - Kia EV3 Experience

Het moment is bijna aangebroken! De splinternieuwe Kia EV3 komt naar Autobedrijf Braber en we zijn enthousiast om deze auto aan u voor te stellen. Markeer de data in uw agenda, want op 7 en 8 augustus krijgt u de exclusieve kans om deze volledig elektrische Kia in het echt te ervaren. Voor deze speciale gelegenheid zal onze showroom getransformeerd worden tot het epicentrum van dit baanbrekende model.

Maak kennis met de Kia EV3!

De nieuwe Kia EV3 maakt elektrisch rijden toegankelijker voor een bredere groep mensen. Deze compacte SUV is niet alleen uiterst veelzijdig, maar ook rijk aan moderne technologieën die bijdragen aan een veiligere, eenvoudigere en meer duurzame rijervaring.

De Kia EV3 zal dit najaar in onze showroom staan. Wij geven u de unieke kans om als een van de eersten de EV3 te ontdekken tijdens de exclusieve Kia EV3 Experience. Na afloop kunt u genieten van een lekker hapje en drankje.

Ontdek Vehicle-to-Load en Kia Charge

Naast de indrukwekkende Kia EV3, kunt u zich verdiepen in geavanceerde technologieën zoals Kia Charge en de innovatieve Vehicle-to-Load-techniek. Beeldt u zich in: een heerlijk kopje koffie, mogelijk gemaakt door de technologie van de EV9 en een kundige barista – een ervaring die u niet wilt missen. Kom gezellig langs en ontdek niet alleen de volledig elektrische EV3, maar laat u ook verrassen door het Tiny House van Kia. Onze deskundige verkoopadviseurs zijn beschikbaar om al uw vragen te beantwoorden en u alles over de EV3 te vertellen. Kortom: Autobedrijf Braber belooft een complete ervaring!

Hoe kunt u zich aanmelden voor de Kia EV3 Experience?

Kunt u ook niet wachten om de nieuwe EV3 te ervaren? U kunt zich aanmelden voor de Kia EV3 Experience door op onderstaande knop te klikken. Er zijn beperkte plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij! Zo verzekert u zichzelf van een plek op 7 of 8 augustus.

Aanmelden
HomeKiaNieuwsSave the date: Kia EV3 Experience op 7 en 8 augustus