Kia EV Dagen bij Autobedrijf Braber 24 oktober 2023

Kia EV Dagen 2023

Donderdag 2, vrijdag 3 en zaterdag 4 november zijn de Kia EV Dagen bij Autobedrijf Braber!

Dit is uw kans om de geheel nieuwe Kia EV9 te ervaren! U kunt deze auto zowel van binnen als van buiten vanuit alle hoeken bewonderen en samen met één van onze verkoopadviseurs een proefrit plannen. Daarnaast staan ook de Kia EV6 en Niro EV voor u klaar.
Kom gezellig langs en laat u informeren over de elektrische modellen van Kia onder het genot van een hapje & drankje.
Kia EV9

EV9

De nieuwe EV9 van Kia is een volledig elektrische SUV die is ontworpen en gebouwd voor moderne gezinnen in het elektrische tijdperk. Het geavanceerde, elektrische topmodel van het merk wordt verkrijgbaar als zes- of zevenzitter en combineert een gedurfde styling met innovatieve veelzijdigheid en state-of-the-art technologie.

EV6

De EV6 is een volledig elektrische auto en een geavanceerde crossover met een uitzonderlijk krachtig design. Van zijn moderne exterieur en karakteristieke design tot de intuïtieve bediening. Van zijn overtuigende smart-tech voor comfort en veiligheid tot de imposante 100% elektrische aandrijving. De Kia EV6 prikkelt je verbeelding en daagt je uit.

Niro EV

Maak kennis met de Kia Niro EV. De populaire EV is in zijn jongste generatie nóg ruimer en praktischer, nóg geavanceerder en nóg duurzamer. De fris gevormde carrosserie en de uitzonderlijke cross-over looks van de Niro EV zijn ontworpen voor de toekomst.

HomeKiaNieuwsKia EV Dagen bij Autobedrijf Braber