Henri in Korea! 26 april 2019

Zaterdagmiddag 27 april was ik weer terug van mijn reis naar Korea. Wat een bijzonder avontuur heb ik meegemaakt. Alles super geregeld. Wij (Kia service-adviseurs), voelden ons echt de winnaars van de wereld!

3 testen gedaan voor de Kia World Service Advisor Competition 2019. Een video test, schriftelijke test en een rollenspel.

Eén van de Kia fabrieken bezichtigd. Hier worden per jaar 560.000 auto’s geproduceerd. Wij zijn ook bij het ontwikkelcentrum geweest voor de nieuwe Kia’s. Een grote dealer bezocht in Seoul. En ook het oorlogsmuseum.

Peru heeft deze wedstrijd gewonnen. Helaas geen prijzen mee naar Nederland genomen. Zelfs niemand uit Europa.

Uniek was om mee te maken dat wij met 44 nationaliteiten 4 dagen samen zijn geweest. Vele mooie en nuttige gesprekken gehad met bijvoorbeeld de deelnemers uit China, Singapore, Mexico, Australië, USA, Chili, Brazilië, Israël, Egypte en al onze Europese deelnemers.

Verder wil ik Autobedrijf Braber en mijn collega’s bedanken waar ik mijn bijzondere leuke job als service-adviseur mag uitoefenen.

Kia Motors Korea, Europa en Nederland voor het mogelijk maken van de reis.

Mijn supervisor Jeroen Brandenburg (Kia Motor Nederland). Hij heeft er mede voor gezorgd dat tijdens mijn reis alles tot in de puntjes verzorgd was. En ook voor de gezelligheid.

Alle deelnemers en supervisors van over de hele wereld. Ik zal jullie nooit vergeten. You are always in my mind!

Ook de organisatie van dit evenement wil ik bedanken.

En wat ook super leuk en fijn was, alle reacties van onze klanten, zakenrelaties, mijn familie, vrienden, voetbalmaatjes en vele bekenden.

Bedankt hiervoor!

Henri

HomeKiaNieuwsHenri in Korea!