Exclusieve Niro Experience bij Braber 17 juni 2022

Deze week was het zover. De exclusieve Niro Experience bij Autobedrijf Braber! Dinsdag 14 juni en woensdag 15 juni kregen de geïnteresseerde die zich hier voor op hebben gegeven, de kans om de nieuwe Kia Niro te ontdekken. In samenwerking met Kia Nederland was er de mogelijkheid om deze veelzijdige crossover te bekijken en ervaren.

De inspirerende wereld van de Niro

Na een smakelijk ontvangst en een warm welkom van onze collega Arjan Zandsteeg, was het dan zover. Tijd voor de Virtual Reality ervaring! Door middel hiervan werden onze gasten meegenomen in de inspirerende wereld van de Kia Niro.

 

 

 

 

 

 

Na deze ervaring stonden onze medewerkers klaar om alle vragen, onder genot van een hapje & een drankje, te beantwoorden. Het design en gedurfde uitstraling heeft indruk gemaakt en onze gasten (en wij zelf), zijn enthousiast!

 

 

 

 

 

 

Eén Niro. Drie innovatieve karakters.

Ook nieuwsgierig geworden naar de nieuwe Niro-familie? Hij biedt keuze uit maar liefst drie zeer economische en milieuvriendelijke aandrijflijnen:

  • Hybrid
  • Plug-in Hybrid
  • EV

Elk van die drie biedt je precies wat je zoekt om duurzaam en verantwoord te kunnen rijden en reizen. Zonder concessies als het gaat om prestaties, dynamiek of rijplezier.

Meer weten? Laat het ons weten. We vertellen er graag meer over!

Direct contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

 

HomeKiaNieuwsExclusieve Niro Experience bij Braber