EV Experience bij Autobedrijf Braber 3 september 2021

Op 24 augustus was het zover.. onze eerste kennismaking met de Kia EV6. Dat niet alleen wij nieuwsgierig naar deze elektrische KIA waren, bleek uit de 150 klanten die zich aangemeld hadden voor deze dag. En deze nieuwsgierigheid is niet voor niets. Want met zijn unieke crossover-SUV styling, rijbereik van 528 km en de ultra snelle laadmogelijkheid, tilt de EV6 het elektrisch rijden naar een ongekend niveau!

Aankomst van de EV6

 

De exclusieve EV6 Experience..

Bij binnenkomt ontving de klant een suprisebox vol met smaakexplosies. Vervolgens mochten zij plaats nemen en werden zij door middel van een VR bril meegenomen in een ‘EV6 virtual reality ervaring’.  Na deze unieke ervaring was het wachten eindelijk voorbij en kon er kennis gemaakt worden met de KIA EV6!

Wist je dat…..

De Kia EV6 een revolutionair interieur heeft dat onder andere gemaakt is van gerecyclede PET-flessen? Het resultaat is van een ongekend hoge kwaliteit. Dit, tezamen met het vooruitstrevende design, de ongekende range en nieuwste technologieën maken de EV6 Kia’s meest revolutionaire product.

Recycling als proces om alles beter, mooier, intenser te maken… Het kan. Daarom hebben wij een unieke samenwerking met Nespresso. Net als Kia is Nespresso dat zonder compromis gaat voor het hoogst haalbare. Daarom bestaan de capsules van Nespresso Vertuo voor 85% uit gerecycled aluminium en zijn ze 100% recyclebaar. Daarnaast gebruikt de Nespresso Vertuo een compleet nieuwe techniek om de beste koffie die je ooit hebt geproefd te zetten, met een prachtige crema laag.

Samen zijn de EV6 en de Nespresso Vertuo fantastische voorbeelden van de hoogste kwaliteit, met het oog op een betere toekomst. Daarom krijgen de eerste 1.500 Kia EV6 klanten een Nespresso Vertuo met een starterskit!

De starterkit bevat:

Vertuo Plus Matt Black koffiemachine

Co-pack van 40 koffiecapsules

Voucher voor Travel mug (bij aanschaf van min. 50 Vertuo capsules)

Ook nieuwsgierig?

De KIA EV6 staat is vanaf dit najaar te bewonderen in onze showroom. Nu al vol met vragen? Laat het ons weten!

Direct contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

HomeKiaNieuwsEV Experience bij Autobedrijf Braber