De e-Soul Cargo: de eerste elektrische besteller van Kia 15 juni 2020

  • Elektrische bestelversie met 1 m3 laadruimte
  • Ideaal voor emissievrij vervoer van pakketjes
  • Hoge actieradius van 452 kilometer volgens WLTP
  • Slimme Cargo-conversiekit: terugbouwen naar personenversie mogelijk
  • Nu bij Autobedrijf Braber te bestellen vanaf € 39.077,-

Kia Motors Nederland lanceert een bestelversie van de e-Soul. De emissievrij rijdende e-Soul Cargo is speciaal ontwikkeld voor het transporteren van kleine tot middelgrote pakketten en ideaal in een stedelijke omgeving. Met de slimme Cargo-conversiekit is elke e-Soul Cargo eenvoudig terug te converteren naar een personenauto. De Kia e-Soul Cargo is nu Autobedrijf Braber te bestellen vanaf € 39.077,-.

In de nieuwe bestelversie van de e-Soul maakt de achterbank plaats voor een hoogwaardig afgewerkte en solide laadruimte van ongeveer 1 m³.

De metalen, gecoate laadvloer met 6 sjor-ogen zorgt ervoor dat de lading makkelijk verschoven en goed geborgd kan worden. Een handig luik onder de laadvloer biedt toegang tot de ruimte voor de laadkabel. Het stevige scheidingsrek tussen de laadruimte en de voorstoelen zorgt voor een goede bescherming van de bestuurder en bijrijder. Al gelang naar de wensen van de ondernemer zijn verschillende maatwerkoplossingen beschikbaar om de laadruimte purpose-built in te richten.

Met de speciale cargo-conversiekit kan elke e-Soul worden omgebouwd naar een bestelwagen. En door zijn slimme constructie kan de e-Soul Cargo ook weer worden teruggebouwd naar een 5-zits personenversie. Ook wanneer de e-Soul is omgebouwd als besteller, blijft hij op geel kenteken geregistreerd, volledig BPM-vrij.

Met zijn opvallende looks, de royale ruimte en de hoge actieradius van 452 km (WLTP) is de e-Soul Cargo een interessant alternatief binnen het segment van de emissievrije vervoerders. En met zijn zeer rijke standaarduitrusting behoort hij tot de meest luxe en connected bestellers op de markt. Zo is hij als ExecutiveLine onder meer standaard voorzien van een breedbeeld infotainment- en navigatiesysteem en het Supervision-cluster, het digitale en naar wens te configureren instrumentarium van Kia. Ook standaard: elektrisch verstel-, verwarm- en ventileerbare voorstoelen, lederen bekleding, TomTom Live Services inclusief laadpaalinformatie, voorbereiding voor Apple Carplay & Android Auto, adaptieve Cruise Control, LED-verlichting voor en achter, een Harman Kardon Premium Sound System, stuurwielverwarming, parkeersensoren rondom en een achteruitrijcamera.

UVO Connect

Standaard is de e-Soul verbonden met internet via UVO Connect. Gekoppeld aan het grote 10,25” touchscreen kan de berijder genieten van Live Services via TomTom zoals actuele verkeersinformatie, weersvoorspellingen maar ook het zoeken van bestemmingen of informatie met betrekking tot parkeerplaatsen. Via de handige UVO Connect App is het mogelijk om vanaf afstand de deurvergrendeling te bedienen, de airconditioning te bedienen en een laadsessie te starten en stoppen. Verder kan de berijder ter voorbereiding een route naar het navigatiesysteem verzenden via de smartphone-app.

De e-Soul Cargo: de eerste elektrische besteller van Kia De e-Soul Cargo: de eerste elektrische besteller van Kia

 

 

 

 

 

 

Plan S

De e-Soul Cargo slaat een brug naar de nieuwe generatie geëlektrificeerde bedrijfswagens die Kia op de markt plant te brengen. Met de recentelijk aangekondigde Plan S-strategie richt het merk zich op nieuwe businessmodellen voor elektrische auto’s en (autonome) mobiliteitsoplossingen. Tegen het einde van 2025 wil Kia 11 nieuwe elektrische voertuigen hebben geïntroduceerd. In 2021 wordt het eerste model op basis van een geheel nieuw EV-platform gelanceerd. Kia werkt daarnaast onder meer aan roadmaps voor toekomstige mobiliteitsconcepten, met bijvoorbeeld autonoom rijdende Purpose Built Vehicles voor zowel personen- als goederenvervoer.

De introductie van de bestelversie van de e-Soul volgt op die van de vele andere geëlektrificeerde modellen van het merk. Zo heeft Kia inmiddels twee volledig elektrische auto’s, drie plug-in hybrides en twee hybrides in het snel groeiende gamma dat veel succes sorteert: gedurende de eerste vijf maanden van dit jaar was de Niro de meest verkochte geëlektrificeerde auto van het land.

Nu te bestellen

De e-Soul Cargo is te bestellen bij Autobedrijf Braber B.V. Als ExecutiveLine is hij er vanaf € 39.077,-* exclusief BPM & BTW. De Cargo-conversiekit is er ook voor voorraadmodellen of een gebruikte e-Soul. De losse adviesprijs van de kit bedraagt € 2.680,- exclusief BTW. De prijzen van de maatwerkoplossingen zijn afhankelijk van de specifieke klantwensen.

 

 

 

 

 

 

Meer weten?

Direct contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

HomeKiaNieuwsDe e-Soul Cargo: de eerste elektrische besteller van Kia