ANWB.nl test gebruikte KIA’s 3 januari 2022

Kia e-Soul

De Nederlandse automedia testen niet alleen de nieuwste modellen van Kia, maar ook gebruikte. Onder meer de ANWB is zeer actief op dit gebied. Op ANWB.nl zijn dan ook recentelijk enkele reviews geplaatst over de KIA Ceed-familie, de Sportage én de e-Soul. Het verrast ons niet dat de ANWB zeer enthousiast is over onze modellen. Het sleutelwoord is alle tests; KWALITEIT!

Over de Ceed concludeert de ANWB: “De auto heeft héél veel in huis en stelt op geen enkel vlak teleur. Los van alles zet het zeer hoge kwaliteitsniveau nog eens een dikke streep onder de keuze voor een Ceed.”

Over de ProCeed en XCeed zegt de ANWB: “Heel eenvoudig: de Wegenwacht kent niet één optredend euvel bij deze KIA modellen. Echt verbazingwekkend is dat voor ingewijden niet: de XCeed en ProCeed hebben uiteraard dezelfde, zeer hoge kwaliteitsniveau als we kennen van andere Kia’s.”

Het oordeel over de Sportage: “Wie kiest voor zo’n soort auto, dient de Sportage serieus te nemen. De kans is groot dat deze Kia met zijn vele goede kwaliteiten je weet te overtuigen. Echt… een hele goede en fijne auto!”

De e-Soul volgens de ANWB: “De e-Soul is heerlijk eigenwijs om te zien. Prik daar even doorheen en dan staat er een hele doordachte, ruime, fijn rijdende en zuinig elektrische auto. Natuurlijk is dit vooral fijn als er regelmatig volwassenen meerijden, óf snel doorgroeiende pubers, bijvoorbeeld. Het duidelijke onderscheid van de massa is alleen maar een sterk pluspunt… Dit is geen grijze muis!”

Nieuwsgierig naar ons aanbod aan KIA occasions? Bekijk ze hier.

 

HomeKiaNieuwsANWB.nl test gebruikte KIA’s