Rijklaar vanaf € 29.795.-
Tijdelijk inruilvoordeel tot € 1.750,-

Kia Niro

Het beste van twee werelden

Verantwoord rijden was nog nooit zo leuk. En zo opwindend. De Kia Niro gooit alle bestaande regels overboord: in deze crossover hybride is het niet óf, óf, maar én, én. Een duurzame, zuinige hybride, met de stijl, technologie en veelzijdigheid van een crossover. De beste keuze als je het milieu minstens zo belangrijk vindt als je rijplezier.

Uitnodigd design

Rijden in de stad betekent vaak even rijden en dan weer stilstaan. Dit is de perfecte omgeving voor een hybride. Als je remt wordt er energie opgeslagen, het wegrijden gaat vervolgens zonder brandstofverbruik en uitstoot. De Kia Niro is dan ook de ideale auto voor in de stad. Stijlvol, comfortabel en stil, bewaart hij jouw gemoedsrust in druk en stressvol stadsverkeer.

Het sportieve profiel en de brede, panoramische ramen maken de Kia Niro één met zijn natuurlijke omgeving. Dynamische lijnen stralen beweging en snelheid uit. De nieuwe Kia Niro is geïnspireerd op de natuur, en zijn hybride technologie is gemaakt om die natuur zo min mogelijk te belasten.

Standaard voorzien van o.a.

  • Actieve rijbaanassistentie (LKAS)
  • 8" audio display met USB-aansluiting vóór
  • Voorbereid voor Apple CarPlay & Android Auto
  • Dual zone climate control
  • Achteruitrijcamera
Nu voor
€ 29.795,-
Gratis offerte
Liever private lease?
€ 409,- p/mnd
HomeKiaActiesKia Niro