Kia XCeed

Crossover met coupé-lijnvoering

De XCeed is dé stijlvolle crossover met een oogstrelende coupé-lijnvoering. Kijk bijvoorbeeld naar de geprononceerde SUV-stijl wielkasten en de prachtige lichtmetalen wielen. Dankzij de extra bodemvrijheid (184 mm) kunt u overal goed uit de voeten – van binnensteden vol drempels tot avontuurlijke buitenwegen. De hogere zit geeft u perfect overzicht. Zo zit u front row bij elk avontuur.

Start je avontuur

Bent u altijd in voor verandering – voor spannende nieuwe uitdagingen? Stapt u met plezier in deze sportieve crossover en kiest u uw eigen avontuur? Dan is de Kia XCeed precies wat u wilt. Een echte eyecatcher, hoe je ’m ook bekijkt. Met dynamische en uitdagende lijnen, een krachtige SUV-grille en unieke Z-vormige LED-koplampen en mistlichten standaard. Die is altijd in voor nieuwe trips en heeft precies het karakter dat bij zijn uiterlijk past. Zoekt u spanning en sensatie? Deze sportieve crossover overtreft al uw verwachtingen – met speels gemak!

Standaard voorzien van o.a.

  • 8” audio display inclusief achteruitrijcamera en USB-aansluiting
  • 16" lichtmetalen velgen
  • Airconditioning
  • Dakrails
  • LED-koplampen en LED-achterlichten
Vanaf
€ 28.395,-
Gratis offerte
Disclaimer

LET OP, Kia voertuigen worden tijdelijk aangeboden tegen niet-vaste prijzen. Het is mogelijk dat de fabrikant zich genoodzaakt ziet de prijs na het sluiten van de koopovereenkomst te verhogen, indien de kosten op het moment van de productie van het voertuig aanmerkelijk blijken te zijn gestegen. Mocht deze situatie zich voordoen, dan word je daar onmiddellijk van op de hoogte gesteld. Als consument heb je vanaf dat moment tien dagen de tijd om de koop alsnog kosteloos te annuleren.

HomeKiaActiesKia XCeed