Vanaf
€ 35.995,-
Private lease
€ 569,-

Kia XCeed

De crossover. Opnieuw gedefinieerd.

De nieuwe XCeed is een crossover die de categorie opnieuw definieert. Een crossover die u indrukwekkende functionaliteit biedt, naast de andere dingen die voor u belangrijk zijn. Geniet van het meest sportieve design ooit. Van de manier waarop de nieuwe XCeed de aandacht trekt en de slimme connectiviteitsfuncties waarmee u onderweg connected blijft.

Een crossover die uw levensstijl verrijkt

De Kia XCeed is verbeterd en gemaakt om al uw zinnen te prikkelen. Vanuit iedere hoek is de auto even opvallend. De opvallende achterkant van de Kia XCeed met zijn sportieve afmetingen, is verfijnd met een diffuser. Samen met een achterbumper is dit de perfecte aanvulling op het sportieve design van de auto.

Het interieur van de Kia XCeed tilt design, verfijning, ruimte en veelzijdigheid naar een next level. Het glanzend zwarte schakelpaneel is gewaagd, terwijl de bedieningsknoppen de nieuwste technische features binnen handbereik brengen.

Standaard voorzien van o.a.

  • 8” audio display inclusief achteruitrijcamera en USB-aansluiting
  • 16" lichtmetalen velgen
  • Airconditioning
  • Dakrails
  • LED-koplampen en LED-achterlichten
Vanaf
€ 35.995,-
Gratis offerte
Liever private lease?
€ 569,- p/mnd
Private lease
Disclaimer

LET OP, Kia voertuigen worden tijdelijk aangeboden tegen niet-vaste prijzen. Het is mogelijk dat de fabrikant zich genoodzaakt ziet de prijs na het sluiten van de koopovereenkomst te verhogen, indien de kosten op het moment van de productie van het voertuig aanmerkelijk blijken te zijn gestegen. Mocht deze situatie zich voordoen, dan word je daar onmiddellijk van op de hoogte gesteld. Als consument heb je vanaf dat moment tien dagen de tijd om de koop alsnog kosteloos te annuleren.

HomeKiaActiesKia XCeed