Rijklaar vanaf € 37.295,-
DE KIA XCEED PLUG-IN HYBRID
Vanaf
€ 37.295,-
Private lease
€ 580,-

Kia XCeed Plug-in Hybrid

Mooi en praktisch

De verschillende Plug-in hybride modellen zijn stuk voor stuk de slimme keuze voor particulier en klein-zakelijk gebruik. Het is een ideale tussenvorm voor bijvoorbeeld woon-werk verkeer, je profiteert immers van de voordelen van elektrisch rijden én de zekerheid van een benzinemotor.
Volgens het CBS wordt 78% van de afgelegde kilometers particulier gereden en bedraagt de gemiddelde particulier gereden afstand 32 kilometer per dag. Kortom: een PHEV is voor bijna al jouw trips de ideale keuze.

Veelzijdig gemak

De XCeed is dé stijlvolle crossover met coupé-lijnvoering. De PHEV-uitvoering voegt daar nu de voordelen van een hybride-rijden aan toe. De Kia XCeed is standaard al rijk uitgerust. Wil je hem geheel naar eigen smaak voorzien van accessoires dan ben je hier aan het juiste adres. Kies voor accessoires om jouw Kia persoonlijker te maken. Want accessoires maken jouw Kia nog mooier en zorgen voor een personal touch.

Standaard voorzien van o.a.

  • Maximaal comfort
  • 12,3” digitaal instrumentenpaneel
  • Flexibele bagageruimte en 1.300 kg trekgewicht
  • Slimme automatische achterklep met Smart Key
  • UVO App
  • Smartphone draadloos opladen
Vanaf
€ 37.295,-
Gratis offerte
Liever private lease?
€ 580,- p/mnd
Private lease
Disclaimer

LET OP, Kia voertuigen worden tijdelijk aangeboden tegen niet-vaste prijzen. Het is mogelijk dat de fabrikant zich genoodzaakt ziet de prijs na het sluiten van de koopovereenkomst te verhogen, indien de kosten op het moment van de productie van het voertuig aanmerkelijk blijken te zijn gestegen. Mocht deze situatie zich voordoen, dan word je daar onmiddellijk van op de hoogte gesteld. Als consument heb je vanaf dat moment tien dagen de tijd om de koop alsnog kosteloos te annuleren.

HomeKiaActiesKia XCeed Plug-in Hybrid