Rijklaar vanaf € 22.295.-
Tijdelijk inruilvoordeel tot € 500,-

Kia Stonic

Pak het moment

De Kia Stonic is gemaakt voor mensen die willen genieten van elk moment. Die hun grenzen verleggen en houden van avontuur. De Stonic geeft je nieuwe energie, nieuwe spirit. Zo heb je crossover nog nooit ervaren. Een slanke maar toch krachtige bouw, strakke styling, prettige handling en zijn uitstekende prestaties: de Kia Stonic blijft je verrassen, elke dag.

Ontsnap aan het alledaagse

Al bij de eerste aanblik weet je: de Kia Stonic gaat zijn eigen weg. Zijn styling is fris en gedurfd. Zijn geïntegreerde Bi-functionele projectiekoplampen met scherpe LED-dagrijverlichting geven de Stonic een dynamische en sportieve aanblik. En niet te missen is de driedimensionaal gevormde grille en zijn scherpe verticale lijnen rond de mistlichten voor. Tel daarbij op de two-tone lakuitvoering – met body en dak in spannende contrasten – en je weet: dit is iets heel bijzonders.

Ook van achteren gezien maakt de Kia Stonic een sterke indruk. De scherp hellende achterruit en de brede wielkasten geven hem een gespierde uitstraling. Geraffineerde 3D-graphics in de LED- achterlichtunits getuigen van karakter en een fijn oog voor detail.
De vloeiende lijn van de achterklep en de zilverkleurige skidplate aan de onderzijde maken het beeld compleet: dit is een design dat bekijks trekt

Standaard voorzien van o.a.

  • Autonome noodremassistentie incl. voetgangersherkenning (FCA)
  • Autonome rijbaanvolgassistentie (LFA)
  • Actieve rijbaanassistentie (LKAS)
  • 8" audio display met USB-aansluiting
  • Airconditioning
Nu voor
€ 22.295,-
Gratis offerte
Liever private lease?
€ 309,- p/mnd
HomeKiaActiesKia Stonic