Vanaf
€ 25.995,-
Private lease
€ 389,-

Kia Stonic

Dé compacte crossover

De stoere en gespierde Kia Stonic is ontworpen voor mensen zoals u, die graag het uiterste uit het leven halen. Die houden van spanning en avontuur. Z’n aerodynamische lijnen en krachtige grille geven hem een uitgesproken flair. Net als de forse luchtinlaat voor. Geprononceerde wielkasten en skidplates voor en achter maken deze coole urban crossover compleet.

De Stonic via Kia Flex: het flexibele auto abonnement

Het Kia Flex auto-abonnement biedt jou volledige vrijheid zonder de verplichtingen van het bezitten van een eigen auto. ​ Reserveer uw Kia eenvoudig online en geniet van zorgeloos rijplezier op abonnementsbasis, looptijd vanaf 6- of 9 maanden (verlengbaar tot maximaal 12 maanden), allemaal tegen vaste all-in maandtarieven. Bijkomend voordeel is dat je met een auto abonnement geen BKR-registratie krijgt. Wanneer uw Kia Flex auto abonnement afloopt, heeft u de keuze: het abonnement stilzwijgend maandelijks verlengen, het contract beëindigen of direct uw volgende Kia bestellen.

Meer info over Kia Flex Bekijk het aanbod

Net even anders

Al bij de eerste aanblik weet je: de Kia Stonic gaat zijn eigen weg. Zijn styling is fris en gedurfd. Zijn geïntegreerde Bi-functionele projectiekoplampen met scherpe LED-dagrijverlichting geven de Stonic een dynamische en sportieve aanblik. En niet te missen is de driedimensionaal gevormde grille en zijn scherpe verticale lijnen rond de mistlichten voor. Tel daarbij op de two-tone lakuitvoering – met body en dak in spannende contrasten – en je weet: dit is iets heel bijzonders.

Ook van achteren gezien maakt de Kia Stonic een sterke indruk. De scherp hellende achterruit en de brede wielkasten geven hem een gespierde uitstraling. Geraffineerde 3D-graphics in de LED- achterlichtunits getuigen van karakter en een fijn oog voor detail.
De vloeiende lijn van de achterklep en de zilverkleurige skidplate aan de onderzijde maken het beeld compleet: dit is een design dat bekijks trekt.

Standaard voorzien van o.a.

  • 8” full map navigatiesysteem met Kia Connect en Live Services
  • Autonome rijbaanvolgassistentie (LFA)
  • Actieve rijbaanassistentie (LKAS)
  • Airconditioning
  • Cruise control en snelheidsbegrenzer
  • Achteruitrijcamera en parkeersensoren achter
Vanaf
€ 25.995,-
Gratis offerte
Liever private lease?
€ 389,- p/mnd
Private lease
Disclaimer

De inruilactie is alleen geldig bij inruil van uw huidige auto. De inruilauto moet minimaal drie maanden op naam hebben gestaan en gevrijwaard worden door autobedrijf Braber op het moment van tenaamstelling van de nieuwe auto. Vraag naar de complete actievoorwaarden en rekenvoorbeelden.

HomeKiaActiesKia Stonic