Vanaf
€ 25.995,-
Private lease
€ 364,-

Kia Stonic

Dé compacte crossover

De stoere en gespierde Kia Stonic is ontworpen voor mensen zoals u, die graag het uiterste uit het leven halen. Die houden van spanning en avontuur. Z’n aerodynamische lijnen en krachtige grille geven hem een uitgesproken flair. Net als de forse luchtinlaat voor. Geprononceerde wielkasten en skidplates voor en achter maken deze coole urban crossover compleet.

Net even anders

Al bij de eerste aanblik weet je: de Kia Stonic gaat zijn eigen weg. Zijn styling is fris en gedurfd. Zijn geïntegreerde Bi-functionele projectiekoplampen met scherpe LED-dagrijverlichting geven de Stonic een dynamische en sportieve aanblik. En niet te missen is de driedimensionaal gevormde grille en zijn scherpe verticale lijnen rond de mistlichten voor. Tel daarbij op de two-tone lakuitvoering – met body en dak in spannende contrasten – en je weet: dit is iets heel bijzonders.

Ook van achteren gezien maakt de Kia Stonic een sterke indruk. De scherp hellende achterruit en de brede wielkasten geven hem een gespierde uitstraling. Geraffineerde 3D-graphics in de LED- achterlichtunits getuigen van karakter en een fijn oog voor detail.
De vloeiende lijn van de achterklep en de zilverkleurige skidplate aan de onderzijde maken het beeld compleet: dit is een design dat bekijks trekt.

Standaard voorzien van o.a.

  • 8” full map navigatiesysteem met Kia Connect en Live Services
  • Autonome rijbaanvolgassistentie (LFA)
  • Actieve rijbaanassistentie (LKAS)
  • Airconditioning
  • Cruise control en snelheidsbegrenzer
  • Achteruitrijcamera en parkeersensoren achter
Vanaf
€ 25.995,-
Gratis offerte
Liever private lease?
€ 364,- p/mnd
Private lease
Disclaimer

Het genoemde voordeel is opgebouwd uit inruilvoordeel en productvoordeel. Het productvoordeel is reeds verrekend in de vanafprijs. De inruilactie is alleen geldig bij inruil van je huidige auto. De inruilauto moet minimaal drie maanden op naam staan en gevrijwaard zijn door de dealer op het moment van tenaamstelling van de nieuwe auto. De actie geldt bij een uiterste kenteken aanvraag van 31-03-2024 en uiterste registratiedatum van 30-04-2024. Vraag naar de complete actievoorwaarden en rekenvoorbeelden.

LET OP, Kia voertuigen worden tijdelijk aangeboden tegen niet-vaste prijzen. Het is mogelijk dat de fabrikant zich genoodzaakt ziet de prijs na het sluiten van de koopovereenkomst te verhogen, indien de kosten op het moment van de productie van het voertuig aanmerkelijk blijken te zijn gestegen. Mocht deze situatie zich voordoen, dan word je daar onmiddellijk van op de hoogte gesteld. Als consument heb je vanaf dat moment tien dagen de tijd om de koop alsnog kosteloos te annuleren.

HomeKiaActiesKia Stonic