Rijklaar vanaf € 39.995,-
DE KIA SPORTAGE MILD HYBRID
Vanaf
€ 39.995,-
Private lease
€ 604,-

Kia Sportage Mild Hybrid

Voor de reis, niet alleen de bestemming

De Kia Sportage geeft je meer dan je verwacht. Meer adembenemend design. Meer cutting-edge technologie. Meer geavanceerde features voor maximale veiligheid en comfort. Meer redenen om erop uit te trekken en de dag te plukken. Het gaat om een nieuwe kijk op de wereld. Om ontdekken, op avontuur gaan. Ver weg of dichtbij. Nieuwe ervaringen, nieuwe plaatsen. Met zo veel innovatie, stijl en comfort maakt de nieuwe Sportage iedere reis de moeite waard. Deze uitvoering beschikt over Mild Hybrid aandrijving met een efficiënte 1.6 T-GDi benzinemotor én een 48-volt lithium-ion accu. De Sportage is ook verkrijgbaar als Hybrid of Plug-in Hybrid.

Precies raak. Tegen welke achtergrond dan ook.

De prachtige Kia Sportage valt op, waar je ook bent. In de stadse jungle op of onverharde paden, cruisend op de open weg of gewoon geparkeerd op jouw oprit: de Sportage is de perfecte combinatie van sportiviteit en stijl. Ontworpen en gebouwd in Europa, met opvallend, innovatief design en echt verbluffende features. Zowel de Sportage als de Sportage GT-Line bieden jou pure verfijning, welk avontuur je ook aangaat.

Met de opvallende Kia Sportage maak je een statement zonder een woord te zeggen. Het in het oog springende design heeft een indrukwekkend zijprofiel, een krachtige uitstraling en een brutale voor- en achterkant. De fraai gevormde motorkap met de typische Kia tiger nose grille geeft de Sportage zijn niet te missen sportieve uitstraling. En als kers op de taart zorgen subtiele details als de brede achterlichten voor nog meer stijl en klasse.

Standaard voorzien van o.a.

  • 8” audio display inclusief USB-aansluiting
  • Achteruitrijcamera
  • Autonome rijbaanvolgassistentie (LFA)
  • Actieve rijbaanassistentie (LKAS)
  • LED-koplampen
Vanaf
€ 39.995,-
Gratis offerte
Liever private lease?
€ 604,- p/mnd
Private lease
Disclaimer

LET OP, Kia voertuigen worden tijdelijk aangeboden tegen niet-vaste prijzen. Het is mogelijk dat de fabrikant zich genoodzaakt ziet de prijs na het sluiten van de koopovereenkomst te verhogen, indien de kosten op het moment van de productie van het voertuig aanmerkelijk blijken te zijn gestegen. Mocht deze situatie zich voordoen, dan word je daar onmiddellijk van op de hoogte gesteld. Als consument heb je vanaf dat moment tien dagen de tijd om de koop alsnog kosteloos te annuleren.

HomeKiaActiesKia Sportage Mild Hybrid