Vanaf
€ 43.695,-
Private lease
€ 589,-

Kia Sportage Hybrid

Gemaakt om jou te inspireren

De nieuwe Kia Sportage geeft je meer dan je verwacht. Meer adembenemend design. Meer cutting-edge technologie. Meer geavanceerde features voor maximale veiligheid en comfort. Meer redenen om erop uit te trekken en de dag te plukken. Het gaat om een nieuwe kijk op de wereld. Om ontdekken, op avontuur gaan. Ver weg of dichtbij. Nieuwe ervaringen, nieuwe plaatsen. Met zo veel innovatie, stijl en comfort maakt de nieuwe Sportage iedere reis de moeite waard. Deze uitvoering beschikt over een efficiënte benzine-elektrisch hybride aandrijflijn én standaard automaat. De Sportage is ook verkrijgbaar als Mild Hybrid of Plug-in Hybrid.

De Sportage HEV via Kia Flex: het flexibele auto abonnement

Het Kia Flex auto-abonnement biedt jou volledige vrijheid zonder de verplichtingen van het bezitten van een eigen auto. ​ Reserveer uw Kia eenvoudig online en geniet van zorgeloos rijplezier op abonnementsbasis, looptijd vanaf 6- of 9 maanden (verlengbaar tot maximaal 12 maanden), allemaal tegen vaste all-in maandtarieven. Bijkomend voordeel is dat je met een auto abonnement geen BKR-registratie krijgt. Wanneer uw Kia Flex auto abonnement afloopt, heeft u de keuze: het abonnement stilzwijgend maandelijks verlengen, het contract beëindigen of direct uw volgende Kia bestellen.

Meer info over Kia Flex Bekijk het aanbod

Stoer en zelfverzekerd

Slanke en gespierde lijnen, organische vormen en perfecte proporties: deze nieuwe crossover SUV overtuigt tot in de kleinste details. Dynamisch, zelfbewust en smaakvol. Het silhouet van de nieuwe Kia Sportage toont zijn bijzondere proporties: ruim, dynamisch en elegant. Daarmee brengt hij de lange sports utility traditie op een nieuw niveau van verfijning. Overal waar hij gaat is de Sportage een prettige verschijning.

De ergonomische indeling van het interieur verrast je met baanbrekende technologische innovaties. Zoals de intuïtieve touchbediening. Via het bedieningspaneel in de middenconsole selecteer je met één druk op de knop direct wat je wilt bedienen: navigatie en infotainment of het klimaatsysteem.

Standaard voorzien van o.a.

  • 12.3" full map navigatiesysteem met Kia Connect en Live Services
  • 12.3"curved cluster
  • 17" aerodynamische lichtmetalen velgen
  • Adaptieve cruise control met navigatieondersteuning (NSCC-C)
  • LED-koplampen (type: reflector)
Vanaf
€ 43.695,-
Gratis offerte
Liever private lease?
€ 589,- p/mnd
Private lease
Disclaimer

De inruilactie is alleen geldig bij inruil van uw huidige auto. De inruilauto moet minimaal drie maanden op naam hebben gestaan en gevrijwaard worden door autobedrijf Braber op het moment van tenaamstelling van de nieuwe auto. Vraag naar de complete actievoorwaarden en rekenvoorbeelden.

HomeKiaActiesKia Sportage Hybrid