Vanaf
€ 43.695,-
Private lease
€ 639,-

Kia Sportage Hybrid

Gemaakt om jou te inspireren

De nieuwe Kia Sportage geeft je meer dan je verwacht. Meer adembenemend design. Meer cutting-edge technologie. Meer geavanceerde features voor maximale veiligheid en comfort. Meer redenen om erop uit te trekken en de dag te plukken. Het gaat om een nieuwe kijk op de wereld. Om ontdekken, op avontuur gaan. Ver weg of dichtbij. Nieuwe ervaringen, nieuwe plaatsen. Met zo veel innovatie, stijl en comfort maakt de nieuwe Sportage iedere reis de moeite waard. Deze uitvoering beschikt over een efficiënte benzine-elektrisch hybride aandrijflijn én standaard automaat. De Sportage is ook verkrijgbaar als Mild Hybrid of Plug-in Hybrid.

Stoer en zelfverzekerd

Slanke en gespierde lijnen, organische vormen en perfecte proporties: deze nieuwe crossover SUV overtuigt tot in de kleinste details. Dynamisch, zelfbewust en smaakvol. Het silhouet van de nieuwe Kia Sportage toont zijn bijzondere proporties: ruim, dynamisch en elegant. Daarmee brengt hij de lange sports utility traditie op een nieuw niveau van verfijning. Overal waar hij gaat is de Sportage een prettige verschijning.

De ergonomische indeling van het interieur verrast je met baanbrekende technologische innovaties. Zoals de intuïtieve touchbediening. Via het bedieningspaneel in de middenconsole selecteer je met één druk op de knop direct wat je wilt bedienen: navigatie en infotainment of het klimaatsysteem.

Standaard voorzien van o.a.

  • 12.3" full map navigatiesysteem met Kia Connect en Live Services
  • 12.3"curved cluster
  • 17" aerodynamische lichtmetalen velgen
  • Adaptieve cruise control met navigatieondersteuning (NSCC-C)
  • LED-koplampen (type: reflector)
Vanaf
€ 43.695,-
Gratis offerte
Liever private lease?
€ 639,- p/mnd
Private lease
Disclaimer

Het genoemde voordeel is opgebouwd uit inruilvoordeel en productvoordeel. Het productvoordeel is reeds verrekend in de vanafprijs. De inruilactie is alleen geldig bij inruil van je huidige auto. De inruilauto moet minimaal drie maanden op naam staan en gevrijwaard zijn door de dealer op het moment van tenaamstelling van de nieuwe auto. De actie geldt bij een uiterste kenteken aanvraag van 31-03-2024 en uiterste registratiedatum van 30-04-2024. Vraag naar de complete actievoorwaarden en rekenvoorbeelden.

LET OP, Kia voertuigen worden tijdelijk aangeboden tegen niet-vaste prijzen. Het is mogelijk dat de fabrikant zich genoodzaakt ziet de prijs na het sluiten van de koopovereenkomst te verhogen, indien de kosten op het moment van de productie van het voertuig aanmerkelijk blijken te zijn gestegen. Mocht deze situatie zich voordoen, dan word je daar onmiddellijk van op de hoogte gesteld. Als consument heb je vanaf dat moment tien dagen de tijd om de koop alsnog kosteloos te annuleren.

HomeKiaActiesKia Sportage Hybrid