Rijklaar vanaf €56.195.-
DE KIA SORENTO PLUG-IN HYBRID
Vanaf
€ 56.195,-
Private lease
€ 904,-

Kia Sorento Plug-in Hybrid

Krachtig op alle fronten

De nieuwste Plug-in Hybride van Kia: Sorento PHEV. Een stoere mix van on-road klasse en off-road robuustheid. Met maar liefst tot 51km elektrisch rijbereik (WLTP). Speciaal voor de grote gezinnen is de Kia Sorento verkrijgbaar als 7-zits.

De nieuwe Kia Sorento combineert een opvallend design met krachtige technologie die een ideale balans biedt tussen optimaal brandstofverbruik en opwindend rijplezier. Met de Sorento Plug-in Hybrid kunt u thuis of bij een oplaadstation vertrekken in de wetenschap puur elektrisch kunt rijden als u dat wilt.

Luxe, ruimte, stijl en comfort.

Deze vooruitstrevende SUV-styling is geïnspireerd op een gedurfde nieuwe visie op de toekomst, met een fijne balans tussen opvallend en sereen. Een designtaal die robuust en toch verfijnd is. De LED-koplampen tonen een verticaal design en een strook dagrijverlichting met Star-map graphics van de volgende generatie. Geaccentueerd door de styling van de motorkap en grille.

Eenvoudig en naadloos, met slimme nieuwe features die u met een nieuw soort gemak laten rijden. In een interieur dat zowel gezinsvriendelijk als bestuurdergericht is, met flow en plezier ingebouwd in elk detail. De Kia Sorento biedt eindeloze mogelijkheden. Dankzij de zeven zitplaatsen en de veelzijdige opbergruimtes past de Sorento bij uw levensstijl. Altijd genoeg ruimte - elke dag en op elk avontuur. Met luxe afwerking en ergonomie om elk moment prettiger te maken.

Innovatie voor een nieuwe standaard van bescherming en assistentie. De geavanceerde veiligheidstechnologieën omvatten antibotsingsassistenten die het risico op een aanrijding detecteren voordat ze plaatsvinden. Snelwegassistenten om je veilig te houden bij hogere snelheden. En parkeerassistenten die parkeren makkelijk maken.

Standaard voorzien van o.a.

  • 12,3" full map navigatiesysteem incl. Kia Connect en Live Services
  • 19" lichtmetalen velgen
  • Adaptieve cruise control met navigatieondersteuning
  • Parkeersensoren, voor- en achterzijde
  • Stoelverwarming voor en stuurwielverwarming
Vanaf
€ 56.195,-
Gratis offerte
Liever private lease?
€ 904,- p/mnd
Private lease
Disclaimer

Alle getoonde gegevens en illustraties zijn onder voorbehoud. Kleuren kunnen afwijken van de werkelijkheid. De modellenreeks, technische specificaties en uitrusting kunnen zonder voorafgaande kennisgeving gewijzigd worden. Bovendien kunnen auto's op afbeeldingen voorzien zijn van opties, die niet leverbaar zijn op de Nederlandse markt of op de getoonde uitvoering. Er kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard voor eventuele onjuistheden.

HomeKiaActiesKia Sorento Plug-in Hybrid