Vanaf
€ 23.495,-

Kia Rio

Een echte eyecatcher

Sportief, elegant en perfect in balans: de nieuwe Kia Rio is mooier en moderner om te zien dan ooit. Volg de aerodynamische lijnen en gespierde vormen. En geniet van zijn karakteristieke features zoals de typische tiger nose grille, de prachtige lichtmetalen velgen en zijn koplampen met LED-dagrijverlichting en projectiemistlampen vóór. De nieuwe Kia Rio is mooi tot in de details.

Stijl, comfort en smart-tech

Instappen in de nieuwe Kia Rio is een feestje, elke keer opnieuw. Een heerlijke mix van stijl, comfort, smart-tech, veiligheid en connectiviteit. En dat allemaal prachtig verpakt. Van het fraaie en superruime interieur tot de uitnodigende ergonomische stoelen, het supervision cluster en het navigatiescherm – elk detail is tot in de puntjes verzorgd.

De Kia Rio is uitgerust met de bijzondere EcoDynamics Mild Hybrid aandrijving. Dit is een nieuw type hybride met een superefficiënte 1.0 T-GDi benzinemotor én een 48-volt lithium-ion accu, voor de laagst denkbare verbruiks- en emissiewaarden. De Kia Rio is jouw perfecte reisgenoot, elke dag van de week.

Standaard voorzien van o.a.

  • Autonome noodremassistentie incl. voetgangersherkenning (FCA)
  • Autonome rijbaanvolgassistentie (LFA)
  • Actieve rijbaanassistentie (LKAS)
  • Airconditioning
  • Bluetooth connectiviteit met stuurwielbediening
Vanaf
€ 23.495,-
Gratis offerte
Disclaimer

LET OP, Kia voertuigen worden tijdelijk aangeboden tegen niet-vaste prijzen. Het is mogelijk dat de fabrikant zich genoodzaakt ziet de prijs na het sluiten van de koopovereenkomst te verhogen, indien de kosten op het moment van de productie van het voertuig aanmerkelijk blijken te zijn gestegen. Mocht deze situatie zich voordoen, dan word je daar onmiddellijk van op de hoogte gesteld. Als consument heb je vanaf dat moment tien dagen de tijd om de koop alsnog kosteloos te annuleren.

HomeKiaActiesKia Rio