Nu voor
€ 37.495,-
Private lease
€ 604,-

Kia ProCeed

Ruim en elegant

Gedurfd, stijlvol en eigenzinnig: drie woorden die de Kia ProCeed beschrijven. De iconische en sportieve uitstraling van de Kia ProCeed is met z’n shooting-brake design een gedurfde nieuwe visie. Ruimer dan vele anderen zonder spanning te verliezen. U moet ‘m met eigen ogen zien.

Raakt je hart, streelt je ogen

De Kia ProCeed is een elegante en gedurfde auto. Het eerste wat je opvalt is de prachtige uitdagende uitstraling. Deze shooting brake combineert de dynamiek en luxe van een slanke coupé op geraffineerde wijze met de praktische ruimte van een Sportswagon.

Met de nieuwe Kia ProCeed hoeft u geen compromis meer te sluiten tussen looks en ruimte. Hij biedt een gastvrij welkom aan u en uw passagiers, en heeft met 594 liter (VDA) één van de grootste laadvolumes in zijn klasse.

Met de in drie delen (40:20:40) neerklapbare achterbank kun je de bagageruimte en de zitruimte in uw ProCeed indelen zoals u wilt. Ideaal voor uw rit naar de sportclub, voor klussers en voor de grote vakantie (beschikbaar op GT-PlusLine).

Standaard voorzien van o.a.

  • 10,25" full map navigatiesysteem met UVO Connect en TomTom Live Services
  • 17" lichtmetalen GT-Line velgen
  • Cruise Control en snelheidbegrenzer
  • Suède Sportstoelen
  • Stoelverwarming voor en stuurwielverwarming
  • Voorbereid voor Apple CarPlay en Android Auto
Nu voor
€ 37.495,-
Gratis offerte
Liever private lease?
€ 604,- p/mnd
Private lease
Disclaimer

LET OP, Kia voertuigen worden tijdelijk aangeboden tegen niet-vaste prijzen. Het is mogelijk dat de fabrikant zich genoodzaakt ziet de prijs na het sluiten van de koopovereenkomst te verhogen, indien de kosten op het moment van de productie van het voertuig aanmerkelijk blijken te zijn gestegen. Mocht deze situatie zich voordoen, dan word je daar onmiddellijk van op de hoogte gesteld. Als consument heb je vanaf dat moment tien dagen de tijd om de koop alsnog kosteloos te annuleren.

HomeKiaActiesKia ProCeed