Vanaf
€ 18.995,-
Private lease
€ 284,-

Kia Picanto

Spannend design vindt vrolijke rijervaring

De vernieuwde Picanto valt direct op met zijn nieuwe ‘Opposites United’ design. Hij heeft een compleet opnieuw ontworpen front met nieuwe bumpers, de kenmerkende ‘tiger nose’ grille, scherp getekende voorschermen en een nieuwe motorkap. De krachtige koplamplijnen lopen nu door tot aan de luchtinlaten. De optionele LED-koplampen en LED-dagrijverlichting geven de compacte Kia een extra breed postuur. Ook de vernieuwde achterlichten en nieuw getekende achterbumper maken het verschil. De krachtige, brede lichtband versterkt het robuuste ontwerp van de bumper en achterklep, met als resultaat een extra brede look.

De Picanto via Kia Flex: het flexibele auto abonnement

Het Kia Flex auto-abonnement biedt jou volledige vrijheid zonder de verplichtingen van het bezitten van een eigen auto. ​ Reserveer uw Kia eenvoudig online en geniet van zorgeloos rijplezier op abonnementsbasis, looptijd vanaf 6- of 9 maanden (verlengbaar tot maximaal 12 maanden), allemaal tegen vaste all-in maandtarieven. Bijkomend voordeel is dat je met een auto abonnement geen BKR-registratie krijgt. Wanneer uw Kia Flex auto abonnement afloopt, heeft u de keuze: het abonnement stilzwijgend maandelijks verlengen, het contract beëindigen of direct uw volgende Kia bestellen.

Meer info over Kia Flex Bekijk het aanbod

Cool. Fris. Modern.

Zelfs met zijn compacte afmetingen heeft de nieuwe Kia Picanto een grote persoonlijkheid. Klaar om een nieuwe draai te geven aan uw eigen stijl. Met een exterieur dat precies de juiste hoeveelheid behendige sportiviteit en stedelijke scherpte uitstraalt. En een innovatief, uitnodigend interieur dat perfect is afgestemd op uw stijl en allround comfort.

Deze nieuwste Picanto is een verlengstuk van uw drukke, verbonden levensstijl. Met technologie die zowel eenvoudig als naadloos is. Inclusief smartphone-integratie, oplaadpoorten in het hele interieur en nog veel meer.

Met de actieve assistentie- en geavanceerde veiligheids-features monitort de nieuwe Kia Picanto voortdurend uw rijgedrag om u en anderen om u heen veiliger te houden.

Standaard voorzien van o.a.

  • 8 inch full map navigatie inclusief Kia Connect en Live Services
  • Airconditioning
  • Apple CarPlay & Android Auto
  • Autonome rijstrookvolgassistentie (LFA)
  • Cruise control en snelheidsbegrenzer
  • Parkeersensoren achterzijde en achteruitrijcamera
Vanaf
€ 18.995,-
Gratis offerte
Liever private lease?
€ 284,- p/mnd
Private lease
Disclaimer

Alle getoonde gegevens en illustraties zijn onder voorbehoud. Kleuren kunnen afwijken van de werkelijkheid. De modellenreeks, technische specificaties en uitrusting kunnen zonder voorafgaande kennisgeving gewijzigd worden. Bovendien kunnen auto's op afbeeldingen voorzien zijn van opties, die niet leverbaar zijn op de Nederlandse markt of op de getoonde uitvoering. Er kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard voor eventuele onjuistheden.

HomeKiaActiesKia Picanto