Vanaf
€ 18.945,-
Private lease
€ 319,-

Kia Picanto

Compact en toch verrassend ruim.

Zodra je de nieuwe Picanto ziet, weet je meteen: dit is ’m! Een echte Kia, met typische tiger nose grille en stoere voorbumper.
Z’n compacte formaat is ideaal voor rijden in de grote stad maar het sportieve design belooft rijplezier bij elke rit, ook buiten de stad.

Je perfecte maatje, waar je ook gaat.

Met z’n compacte afmetingen, z’n pittige karakter en z’n fijne handling voelt de nieuwe Picanto zich overal thuis. Van de smalste straatjes van de binnenstad tot op avontuurlijke buitenwegen, ver voorbij de horizon.

Het interieur van de nieuwe Picanto tovert jou een lach op je gezicht, iedere keer dat je instapt. Het is ruim, prachtig om te zien en uitgevoerd in hoge kwaliteit. Dus stap in en geniet, elke dag opnieuw!

Je leeft nu en je wilt daar maximaal van genieten. De nieuwe Picanto helpt je daarbij, met slimme technologie en de leukste gadgets om jouw rit makkelijker en leuker te maken. Zo ben je altijd en overal verbonden.

Standaard voorzien van o.a.

  • 6 airbags (vóór, zij- en gordijnairbags)
  • Airconditioning
  • Bluetooth Connectiviteit
  • Centrale deurvergrendeling
  • Cruise control en snelheidsbegrenzer
  • In hoogte verstelbaar bestuurdersstoel
Vanaf
€ 18.945,-
Gratis offerte
Liever private lease?
€ 319,- p/mnd
Private lease
Disclaimer

LET OP, Kia voertuigen worden tijdelijk aangeboden tegen niet-vaste prijzen. Het is mogelijk dat de fabrikant zich genoodzaakt ziet de prijs na het sluiten van de koopovereenkomst te verhogen, indien de kosten op het moment van de productie van het voertuig aanmerkelijk blijken te zijn gestegen. Mocht deze situatie zich voordoen, dan word je daar onmiddellijk van op de hoogte gesteld. Als consument heb je vanaf dat moment tien dagen de tijd om de koop alsnog kosteloos te annuleren.

HomeKiaActiesKia Picanto