Rijklaar vanaf € 40.595,-
DE KIA NIRO PLUG-IN HYBRID
Vanaf
€ 40.595,-
Private lease
€ 599,-

Kia Niro Plug-in Hybrid

Ontdek de nieuwe Kia Niro familie

Bij deze veelzijdige crossover staat innovatie centraal. Dat zie je aan het gedurfde design: hier draait alles om slimme keuzes voor een schone toekomst. Om geavanceerde technologie, connectiviteit en veiligheid. In drie varianten: de Niro Hybrid, Niro Plug-In Hybrid en de 100% elektrische Niro EV.

Zo ziet vooruitgang eruit

De nieuwe Kia Niro PHEV biedt u het beste van twee werelden. Met een elektrisch rijbereik tot 65km volgens WLTP rijdt u vaak volledig elektrisch. En is uw rit langer, dan neemt de brandstofmotor het moeiteloos over. Met 1.300 kg trekgewicht.

Achter het stuur ervaart u direct de inspirerende nieuwe 'Opposites United'-designtaal van Kia. De gedurfde lijnen en vormen in het dashboard en de portierbekleding creëren spannende contrasten. De intuïtieve, gebruiksvriendelijke features maken de nieuwe Kia Niro meer dan een futuristische omgeving om in te rijden.

Standaard voorzien van o.a.

  • Autonome noodremassistentie (FCA 1.5)
  • 10,25" full map navigatiesysteem met Kia Connect en Live Services
  • Adaptieve cruise control met navigatieondersteuning (NSCC-C)
  • Bekleding in stof/lederlook combinatie
  • Dual zone climate control
Vanaf
€ 40.595,-
Gratis offerte
Liever private lease?
€ 599,- p/mnd
Private lease
Disclaimer

LET OP, Kia voertuigen worden tijdelijk aangeboden tegen niet-vaste prijzen. Het is mogelijk dat de fabrikant zich genoodzaakt ziet de prijs na het sluiten van de koopovereenkomst te verhogen, indien de kosten op het moment van de productie van het voertuig aanmerkelijk blijken te zijn gestegen. Mocht deze situatie zich voordoen, dan word je daar onmiddellijk van op de hoogte gesteld. Als consument heb je vanaf dat moment tien dagen de tijd om de koop alsnog kosteloos te annuleren.

HomeKiaActiesKia Niro Plug-in Hybrid